Interj

Hahn Jnos: Nagyon rlk, hogy itt lehetek

Hahn Jnos: Nagyon rlk, hogy itt lehetek

Interj
| ke 14.9.2021, Krisztin Nagy

Mg csak egy tallkozn lptem plyra, de mr most tudom, hogy a bizalmat j jtkkal s glokkal akarom meghllni. Centik hinyoztak ahhoz, hogy Hahn Jnos gllal mutatkozzon be a DAC szneiben.

article_bannerarticle_banner

Egy nagyon j iram tallkoz volt, igazi derbihangulattal. Ksznjk a szurkolknak, hogy vgig bztattk a csapatot, s hogy mellettnk lltak. Sok helyzetet hozott a meccs, a vge fel mr egyrtelmen mi dominltunk. A vezets megszerzse utn prbltam mondani a srcoknak, hogy figyeljnk oda, de sajnos rgtn glt kaptunk, ami bosszant. Nyilvn erre jobban fel kell kszlnnk. A vgn neknk kellett volna diadalmaskodni mondta Hahn Jnos a DAC-Slovan (1:1) rangad utn. Nem sok hinyzott, hogy a magyar lvonal tavalyi glkirlya a szneinkben is gllal debtljon. Szinte az els labdarintsbl bevette Chovan kapujt, m a VAR les cmn rvnytelentette a tallatot. Volt mg kt nagy helyzete s a lefjs eltti (nem)tizenegyes szituciban is jtszotta a fszerepet. Akkor szlltam volna be igazn jl a meccsbe, ha sikerl betallnom. Nagyon sajnlom, s nem is azt, hogy nem sikerlt glt lnm, hanem hogy nem nyertk meg a mrkzst. Azt gondolom, megrdemeltk volna, de az els benyomsok mindenkppen pozitvak. A leshelyzetnl futsban kaptam a labdt, s a helyzetbe kerls mmora elvaktotta a jzan tlkpessgemet. A tizenegyes szerintem egyrtelm szituci volt. A labdt toltam el, a vendgjtkos pedig a lbamat tallta el.

A 25 ves magyar tmad szeptember elejn Paksrl igazolt Dunaszerdahelyre, s csak a vlogatott sznet utn, kt nappal a pozsonyiak elleni derbi eltt csatlakozott az j trsakhoz. Tbben is mesltek az itteni kznsgrl, de nem gondoltam volna, hogy tnyleg ennyire fantasztikusak, s hogy ilyen jl fogadnak ksznm ezt nekik. Nagyon rlk, hogy itt lehetek. Az edzi stbtl a jtkosokon t a szemlyzetig mindenki nagyon kedvesen fogadott. Egy mrkzs alapjn egyelre mg nem tudok szmottev klnbsgrl beszmolni a magyar s a szlovkiai lvonal kztt. Nyilvn egy rangadrl van sz, ez ms meccs volt, mint a tbbi. Egyrtelmen magas intenzits sszecsaps volt, de ennyibl nem lehet messzemen kvetkeztetseket levonni. Az ltszik, hogy a srcok fiziklisan, fejben s taktikailag is rendben vannak. gy rzem, j csapathoz igazoltam. Amikor szba kerlt, hogy a DAC rdekldik irntam, rengeteg szurkol kapcsolatba lpett velem, ez pedig hatalmas motivcit jelentett. A bellsom utni fogadtats egy olyan rzs volt, amilyet mg nem nagyon tapasztaltam. A paksi szurkolk is szerettek, az n szvemhez is kzel lltak, s gy rzem, itt is befogadtak. Mg csak egy tallkozn lptem plyra, de mr most tudom, hogy a bizalmat j jtkkal s glokkal akarom meghllni.