Szurkolók

Hogyan regisztrálhatnak szurkolóink a hétvégi mérkőzésre?

A DAC 1904 futballklub lehetővé teszi szurkolóinak a részvételt a hétvégi bajnokin. Hogy megkönnyítsük a szurkolóink helyzetét, ingyen belépést biztosítunk mindenkinek, aki teljesíti a Közegészségügyi hivatal feltételeit.

Tesztelés és regisztráció. Összegeztük, milyen feltételekkel jöhetnek szurkolók a szombati DAC-Zsolna bajnokira.

2021. április 27-én, kedden lépett érvénybe a Közegészségügyi hivatal azon döntése, amely – korlátolt számban és nagyon szigorú feltételekkel – engedélyezi a szurkolók részvételét egyes sporteseményeken. Ide tartozik a Fortuna Liga is.

Csak negatív és 36 óránál nem öregebb PCR vagy LAMP teszttel rendelkező nézőket lehet beengedni, akiknek emellett kell még egy legfeljebb 12 órával korábban elvégzett negatív antigén teszt is. Ez mellett csak hazai nézők lehetnek a meccseken.

A DAC 1904 futballklub lehetővé teszi szurkolóinak a részvételt a Zsolna elleni bajnoki mérkőzésen (2021. május 1-jén, szombaton 14:30 órától).

Hogyan juthatnak be a DAC szurkolói a Zsolna elleni bajnokira?
1. Elsősorban szükséges egy negatív PCR/LAMP teszt péntekről/szombatról
2. A szombati nap folyamán abszolváljon egy antigéntesztet is
3. A két teszt negatív eredményéről szóló igazolást hozza magával a mérkőzésre
4. Regisztráljon a https://gol.dac1904.sk/ oldalon; a jelentkezési űrlapot kérjük pontosan és hiánytalanul kitölteni.

Tudjuk, hogy a tesztek abszolválása jelentős anyagi megterheléssel jár, ezért mindenkinek, aki teljesíti a Közegészségügyi hivatal fentebb említett feltételeit, klubunk ingyen biztosítja a belépést a mérkőzésre.

Bízunk benne, hogy a szigorú szabályozások ellenére a hétvégén végre ismét valódi futballhangulat uralkodik majd a stadionunkban. Várjuk Önöket szombaton a MOL Arénában!

Kapcsolódó hírek

Mérkőzés
Videó

Videó: A DAC-ért mindent!

csütörtök 6.5.
Szurkolók