🏟 Vsrolj jegyet a DAC - Zsolna mrkzsre, rplis 21-n, 19:30-tl a MOL Arnban!      -3️⃣0️⃣% Brletes szurkolinkat a Zsolna elleni meccsnapon 30%-os rkedvezmnnyel vrjk kijellt termkeink a DAC store-ban s e-shopunkon. 👕 Bjj bele Legendrium ruhakollekcink legjabb darabjaiba! 💳 Regisztrlj a FANPORTAL-ra s tltsd fel a Cashless-ed online!
Hr

Horvtorszgi napl 1: dvzlet Umagbl

Horvtorszgi napl 1: dvzlet Umagbl

Hr
| cs 26.1.2023, Krisztin Nagy

A DAC kldttsge szerda este szerencssen megrkezett a tli sszpontosts helysznre, s mr az els edzsen is tl van. A horvt fldn tlttt els nhny ra sszegzse.

article_bannerarticle_banner

dvzlet Horvtorszgbl! Szerdn koradlutn a MOL Akadmin abszolvlt edzs s a kzs ebd elfogyasztsa utn a srga-kkek beltek a klub autbuszba, amely a futballrakomnyt Umagba szlltotta. Pont ezt a turisztikai kzpontot vlasztotta az idei tli sszpontosts helysznl a DAC.

Ahogy arrl tegnap rtunk, Adrian Gua vezetedz hrom kapust s 25 meznyjtkost vitt magval. A csapat csaknem nyolc ra utazs utn rkezett meg a Plava Laguna hotelbe, amely jv szombatig, februr 4-ig az tmeneti otthona lesz. A megrkezs s a szobk elfoglalsa utn kvetkezett a vacsora, majd a pihen.

A tegnapi naphoz kapcsoldik az a pozitv hr is, amely az UEFA szkhelybl, Nyonbl rkezett. Az Eurpai Labdarg Szvetsg dntse rtelmben a 2025-s U21-es Eurpa-bajnoksgot Szlovkia rendezi, ennek egyik helyszne pedig a mi MOL Arnnk lesz. Leginkbb a tegnapi szletsnapos Sebastian Nebyla s Dominik Veselovsk rlt, akik tagjai a szlovk U21-es vlogatott keretnek, s remnykedhetnek a tornn val rszvtelben.

Az mg azonban messze van, gy lssuk inkbb a mai programot. Az sszpontosts els edzsnapja reggelivel indult, majd a hotel edztermben bemelegtssel folytatdott. A csapat ezt kveten az autbusszal mindssze pr percre tallhat, kzeli plyra tette t a szkhelyt, ahol 6-7 Celsius-fok s napos gbolt vrt a jtkosokra. A kellemes idt csak az ers szl rontotta. Bzzunk benne, hogy beigazoldnak az elrejelzsek s fokozatosan emelkedik majd a hmrsklet. Remlhetleg ezttal elkerlnek minket az olyan extrm krlmnyek, mint amilyeneket pldul egy ve Trkorszgban ltnk t, ahol havazott s fagyott ebben az idszakban…

A dleltti gyakorls elejn Gua vezetedz elmondta a jtkosoknak, hogyan fognak kinzni az elkvetkez napok s az alapszablyokat is ismertette. Egybknt ppen ebben a kis stadionban jtsszuk szombaton a hrom felkszlsi tallkoz kzl az elst. Ellenfelnk az ukrn Ruch Lvov egyttese lesz, amely szintn a mi hotelnkben szllt meg.

Az ebd s a pihenid utn a msodik edzssel folytatdik a nap, amelyet az edzteremben abszolvlnak labdargink. Estre mg egy kzs meetinget is betervezett az edzi stb. Termszetesen a kzs programokon kvl is rengeteg lehetsg ll rendelkezsre a jtkosoknak az izmok, s a llek regenercijra. Ebben a masszrn s a fizikoterapeutkon kvl a hotel kivlan felszerelt wellness rszlege is a segtsgkre van.

Az egsz sszpontosts menetrl a klub weboldaln s a kzssgi hlzatokon is beszmolunk, gy kvessenek minket mindenkpp figyelemmel!