Hr

gy mkdik a lezrs alatt a DAC store

gy mkdik a lezrs alatt a DAC store

A-CSAPAT
|
Hr
| p 26.11.2021, DAC 1904
article_bannerarticle_banner

Mr nem csak online, hanem telefonon is vsrolhatsz a DAC store-ban, amelyik mostantl minden nap tvteli pontknt zemel. Ma mg Kalmr Zsolt is segt a csomagolsban.

Mtl vltozik a DAC store mkdse: az j jrvnygyi rendelkezseknek megfelelen nem tart nyitva, viszont tvteli pontknt mkdik tovbb minden htkznap 10 s 18 ra kztt. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a rendelseket szemlyesen lehet majd tvenni a boltban. A helysznen is fizethetnek a vsrlink a korbban megrendelt csomagokrt, kszpnzzel vagy krtyval.

jdonsg, hogy a vsrlsok felgyorstsa s megknnytse rdekben mr nem csak online, hanem telefonon is leadhatjk rendelseiket a DAC szurkolk. Mtl mr ktflekppen is vsrolhatsz DAC termkeket: az online rendels a https://shop.dac1904.sk/ oldalon lehetsges, a telefonos rendelseket pedig a +421 915 673 198 telefonszmon vrjuk, naponta 10-tl 18 rig.

A Yellow-Blue Friday egsz htvgn tart, ezrt most kivtelesen a DAC store is a vsrlk rendelkezsre ll (a csomagok kiadsra) szombaton s vasrnap, november 27-n s 28-n, ugyanebben az idben. A htvgi akci 20-50%-os kedvezmnyeket garantl, a csomagok pedig akr azonnal tvehetk a store-ban. St, ezen a htvgn egy kis meglepetsre szmthat minden vsrl a csapatkapitnyunktl, Kalmr Zsolttl.