Hír

Így szurkolhatunk hatezren a Belgrád elleni visszavágón

Így szurkolhatunk hatezren a Belgrád elleni visszavágón

Hír
| hé 26.7.2021, Ficza János

Az idei nyár legfontosabb mérkőzése következik, hiszen a múlt heti egygólos vereség után július 29-én csütörtökön a Konferencia Ligában való továbbjutás lesz a tét. Minden erőre, elszántságra és kitartásra, na meg szurkolói biztatásra szüksége lesz a csapatnak a Partizan Belgrád elleni visszavágón. Győznünk kell, buzdítsuk együtt a játékosokat a helyszínen!

article_bannerarticle_banner

Erre minden lehetőség adva van, hiszen a legújabb szabályozások szerint félig megtölthetjük a MOL Arénát, ami annyit jelent, hogy hatezer néző jelen lehet a stadionban.

A jegyértékesítés már megkezdődött, összegyűjtöttük a tudnivalókat a jegyvásárlás és a mérkőzésre való belépés feltételeiről.

Az aktuális korlátozásoknak megfelelően a mérkőzésre való belépéshez az alábbiakra van szükség.

1. JEGYVÁSÁRLÁS

A mérkőzésre egyszeri belépő vásárolható, két féle módon:

A pénztárak e heti nyitvatartása:

Hétfő – Kedd, júl. 26-27. VIP recepció 14.00 – 19.04
Szerda, júl. 28. 2. pénztár 14.00 – 19.04
Csütörtök, júl. 29. 2. pénztár 16.00 – 23.00
Péntek, júl. 30. 2. pénztár 14.00 – 19.04
Szombat, júl. 31. 2. pénztár 9.00 – 13.00
Vasárnap, aug. 1. 2. pénztár 15.00 – 20.00

A mérkőzésen szabad lesz a helyválasztás a bérletesek számára is. A vendégszektor nem kerül megnyitásra, ennek értelmében vendégszurkolók a mérkőzésen nem vehetnek részt.

A Klubkártyával rendelkező szurkolók kedvezményes áron vásárolhatnak belépőt a mérkőzésre, a belépő automatikusan a klubkártyára íródik. Így, akinek nincs klubkártyája, az könnyen aktiválhatja a jegypénztáraknál. Egyúttal a cashless kártyák feltöltése is lehetséges a helyszínen.

Mivel a MOL Aréna pénztárainál egyidejűleg a 2020/21-es bérletkompenzálás is zajlik, a meccsnapon a kompenzációra kizárólag a mérkőzés kezdete után lesz lehetőség.

2. REGISZTRÁCIÓ

A mérkőzésen való részvétel regisztrációhoz kötött. Az űrlap a helyszíni jegyvásárlás esetén a pénztáraknál is kitölthető.

3. VÉDETTSÉGI IGAZOLÁS

- 24 óránál nem régebbi negatív PCR vagy LAMP teszt

A negatív Covid-teszt nem szükséges, amennyiben az adott személy:

a) legalább 14 napja megkapta a második adag vakcinát a kétadagos oltásból,
b) legalább 21 napja megkapta az első adag vakcinát a egyadagos oltásból,
c) legalább 14, napja megkapta az első adag vakcinát 180 napon belül a COVID-19 fertőzése után,
d) az elmúlt 180 napon belül átesett a COVID-19 betegségen,
e) 12 évnél fiatalabb.

A fenti pontokban leírtakat igazoló nyomtatvány és egy személyazonosító igazolvány felmutatása a mérkőzésre való belépéshez feltétlenül szükséges.

HÉTVÉGÉN AZ ELSŐ HAZAI BAJNOKI

Augusztus 1-én, vasárnap este 18 órakor játsszuk az új idény első hazai bajnoki mérkőzését, amelyen az újonc Liptószentmiklós csapatát fogadjuk. A fiainknak az első forduló megingása után szintén szükségük lesz a szurkolók kitartó támogatására. A mérkőzésen a Partizan meccshez hasonlóan szintén 6 000 néző vehet részt ugyanolyan belépési feltételek mellett. A jegyértékesítés a 2021/22-es bérlettel nem rendelkezők számára július 28-án, vagyis szerdán kezdődik, online illetve a MOL Arénában a feljebb közölt nyitva tartás szerint.