Hr

Indul a flszezonos brletek rustsa

Indul a flszezonos brletek rustsa

Hr
| cs 24.11.2022, DAC 1904

Karcsonyig lehetsg nylik a tavaszi idnyre szl brletek kivltsra.

article_bannerarticle_banner


SZEZONBRLETET VSROLOK


A bajnoksg fele mr mgttnk van, m a java mg csak most jn! Csapatunk ott van az lbolyban, s hogy mjus vgn is ott legyen, a leltn is szksg van mindenkire. Az sszetartozs rzse ersebb tesz bennnket. A tavasz ezttal is izgalmasnak grkezik, most igazn megri ott lenni minden meccsen.

Vltsd ki a flszezonos brletet a tavaszi idnyre, s lepd meg vele szerettedet vagy sajt magadat karcsonykor!


Vsrold meg flszezonos brleted online
A flszezonra szl brletek ra vltozatlan. Brleted mr az idei utols hazai mrkzsen is megvsrolhatod a MOL Arna jegypnztraiban s a DAC store-ban, valamint november 24-tl december 23-ig online.


FLSZEZONOS BRLETET VSROLOK

rtkests:

A DAC store-ban: 2022.11.24-tl 2022.12.23-ig
Online: 2022.11.24-tl 2022.12.23-ig

DAC store nyitvatarts:
● Htftl pnteking: 10:00-18:00
● Szombat: 9:00-12.00

A flszezonos brlet vsrlsnl szksg lesz:
● a regisztrcis rlap kitltsre
● A kedvezmnyes ron megvsrolhat brlet ignylsnl a kedvezmny jogosultsgt igazol okmny bemutatsra. Az albbi okmnyokat fogadjuk el: szemlyi igazolvny, tlevl, egszsggyi krtya, szletsi bizonytvny, jogostvny, slyos egszsgkrosodst igazol okmny (ZP-krtya).

Online vsrls esetn szksges a szemlyes tvtel lehetsgnek kivlasztsa. Ez utbbi a MOL Arna jegypnztraiban s a DAC store-ban lehetsges a flszezonos brlet megrendelst visszaigazol voucher felmutatsval. Ezt a krvnyez e-mailben kapja meg.

Ne legyen gond a jegyvsrls, karcsonyig vltsd ki a tavaszi szezonra szl brleted, vlaszd ki a sajt helyed, s lvezd a brlettel jr tovbbi kedvezmnyeket! ljk t egytt a DAC-mmort, tltsk meg minden alkalommal a MOL Arnt!

A DAC 1904 lehetsget knl a VIP SILVER flszezonos brletek megvsrlsra is.

A MOL Arna VIP SILVER znja tkletes lehetsget knl arra, hogy elsrang krnyezetben, a stadion kzeprl sztnzve tapasztalhassa meg sajt brn a MOL Arna egyedlll hangulatt. nycsiklandoz gasztronmiai specialitsok s prmium italok gondosan sszelltott kombincija vrja nt az egsz szezon sorn.

A tavaszi VIP SILVER szezonbrlet ra 210 EUR. Megri, hiszen gy egy mrkzs ingyenes.

Milyen plusz elnykkel jr a VIP SILVER flszezonra szl brlete?

gasztronmiai lmny, svdasztalos telknlat
a mrkzs eltt s a flidben borfrccs
lhely az A leltn
kivl networking lehetsgek
A MOL Arna jegypnztraiban s a DAC store-ban a nyitvatartsi id alatt, illetve online.

Igen.

Online vsrls esetn szksges a postai kzbests vagy a szemlyes tvtel lehetsgnek kivlasztsa. Ez utbbi a MOL Arna jegypnztraiban s a DAC store-ban lehetsges a flszezonos brlet megrendelst visszaigazol voucher felmutatsval. Ezt a krvnyez e-mailben kapja meg.

A sportrendezvnyekrl szl trvny legjabb mdostsnak rtelmben a riziksnak nyilvntott mrkzsek ltogatsa a jvben regisztrcikteles lesz. Ez azt jelenti, hogy a riziks meccsekre csak az hasznlhatja a brletet, akinek a nevre killtottk.

Nem, mert a brletvsrlskor mr megadod az adataidat, s ez az egyszeri alkalom elegend.

A regisztrcis rlapok a jegypnztrakban is elrhetk, m a szemlyesen trtn vsrls felgyorstsnak rdekben arra krnk, hogy tltsd le a weboldalunkrl, nyomtasd ki, majd vsrlskor kitltve s alrva add le az rlapot.

A kedvezmnyes ron megvsrolhat brlet ignylsnl szksges a kedvezmny jogosultsgt igazol okmny bemutatsa. Az albbi okmnyokat fogadjuk el: szemlyi igazolvny, tlevl, egszsggyi krtya, szletsi bizonytvny, jogostvny, slyos egszsgkrosodst igazol okmny (ZP-krtya).

Javasoljuk, hogy a cashless feltltst az jv vi els hazai mrkzs eltt ejtse meg a jegypnztrban, a DAC store-ban vagy online. Online cashless feltltshez regisztrljon a FANPORAL-on az id.dac1904.sk oldalra kattintva.

Mivel a brlet a MOL Arnban fizeteszkzknt is funkcionl, s feljogost a belpsre, ezrt mindenkpp szksges, hogy nnl legyen a mrkzsen, ezrt krjk, ilyen esetben vlassza a postai kzbestst.

A klub fenntartja azt a jogot, hogy nem minden mrkzsre nyitja meg a D szektor kapuit. Ezrt a D szektorba flszezonos brlet vsrlsa nem lehetsges.