Hr

Ion Nicolaescu Izraelbe tvozik

Ion Nicolaescu Izraelbe tvozik

A-CSAPAT
|
Hr
| p 23.9.2022, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern
article_bannerarticle_banner

A moldovai vlogatott tmad a Beitar Jeruzslem egytteshez igazolt.

Ion Nicolaescu Izraelben folytatja a plyafutst. A DAC 1904 s a Beitar Jeruzslem egyezsgre jutott a moldovai tmad tigazolst illeten, aki az izraeli lvonalban (Ligat haAl) szerepl csapathoz tvozik.

A 24 ves kzpcsatr 2020 szeptemberben rkezett a Csallkzbe, azta 39 alkalommal lpett plyra a Fortuna Ligban, ezeken 5 glt szerzett. Az eurpai kupasorozatokban (8/2-es mrleg) s a Slovnaft Cupban (6/2) tovbb gyaraptotta ezek szmt. Az elmlt tavaszt szintn Izraelben, a Maccabi Petah Tikva egyttesnl tlttte klcsnben. Plyafutsa tovbbi lpsei egy jabb hagyomnyos izraeli klubba, a Beitar Jeruzslembe vezetnek. j csapata hatszoros bajnok (legutbb a 2007/2008-as szezonban), ht alkalommal a hazai kupt, ktszer pedig az Izraeli Szuperkupt is megnyerte. Jelenleg azonban nem igazn megy a fvrosi oroszlnoknak, t fordul utn 1-0-4-es mrleggel az lvonalbeli mezny utols, 14. helyn llnak.

Ksznjk Ion elhivatottsgt s az itteni vek alatt elvgzett munkjt. Klnsen a bemutatkozsa marad emlkezetes, amikor is kt gljval segtette tovbbjutshoz csapatunkat a Jablonec elleni 2. elselejtezben az El-ben. Sok sikert kvnunk neki a jvbeli kihvsokhoz mondta a DAC sportigazgatja, Jan Van Daele.