Hr

Ismt indul a Gyere velnk a DAC-ra! projekt

Ismt indul a Gyere velnk a DAC-ra! projekt

Hr
| sze 28.9.2022, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Szeretnd lben ltni a kedvenceidet a MOL Arnban? Most segtnk ebben, mivel a pandmia miatti sznet utn jraindtjuk az alap- s kzpiskols dikok szmra meghirdetett projektnket. Felkszltl? Akkor gyere velnk a DAC-ra!

article_bannerarticle_banner

A Gyere velnk a DAC-ra! nevet visel kezdemnyezs nagyon sikeresnek bizonyult az elmlt vekben. A projekt keretben mr korbban is fiatalok szzainak szereztnk felejthetetlen lmnyeket. Majd jtt a koronavrus-jrvny, elmaradtak a mrkzsek, bezrtak az iskolk. Most, hogy mindez mr a mlt, ismt elindulunk, s igyeksznk eljutni annyi iskolba s ifjsgi szervezethez, amennyihez csak lehet.

A program keretben a DAC nhny jtkosval elltogatunk a kivlasztott iskolkba, ahol a dikok sajt krnyezetkben, szemlyesen tallkozhatnak a kedvenceikkel. De ez mg nem minden! Az adott ht vgn a gyerekek rszt vehetnek a DAC hazai mrkzsn a MOL Arnban. A buszos szllts s a meccsbelpk rt is a klub llja, st mg DAC-os ajndkokkal is kedveskednk a gyerekeknek.

A Gyere velnk a DAC-ra! felhvsra brmelyik ifjsgi szervezet, ill. alap- s kzpiskola jelentkezhet, ehhez csupn egy regisztrcis rlap kitltse szksges. A maximlis ltszmot 30 dik s az ket ksr 2 pedaggus alkothatja.

A meccsnapon az albbiak szerint alakul a mintegy 4-5 rs program:
- a gyerekeket autbusz veszi fel a sajt iskoljuk eltt, 2 rval a mrkzs kezdete eltt, max. 40 km-re Dunaszerdahely krnykn
- a DAC hazai mrkzsnek megtekintse a MOL Arnban
- ajndktrgyak kiosztsa, valamint fnykpezkeds az A csapat tagjaival
- a tallkoz utn a gyerekek autbusszal jutnak vissza az iskolba

Mai naptl lehet jelentkezni a kvetkez hazai mrkzsre, amelyen oktber 9-n, 17:30 rtl a Zsolnt fogadjuk.

Az emltett mrkzsre jv szerdig, 2022. oktber 5-ig, 12:00 rig lehet regisztrlni. A jelentkezsi formanyomtatvnyt innen tltheti le; krjk, hogy kitltse utn kldjk el azt a marketing@dac1904.sk email cmre. A jelentkezsi lapra krnk egy rvid indoklst, hogy mirt ppen az n iskoljt, szervezett vlasszuk. A legfrappnsabb vlaszt bekld a mrkzs mellett a DAC jtkosainak ltogatst is lvezheti a MOL Arnban.

A fentebb olvashat aktivitsokat a DAC INGYEN knlja az iskolk szmra. A riziksnak minstett tallkozk (pl. DAC-Slovan, DAC-Nagyszombat) alkalmval azonban nincs lehetsg a mrkzsek ilyen formban val ltogatsra.

Gyere velnk a DAC-ra, s szurkolj kedvenceidnek a MOL Arnban!