Interj

J meccset jtszottunk

J meccset jtszottunk

Interj
| ke 26.10.2021, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Elgedett vagyok a csapat teljestmnyvel, az utols tz percet leszmtva szerintem nagyon jl futballoztunk. Schfer Andrs s Hahn Jnos nyilatkozata a vasrnapi DAC-Nagymihly (1:0) bajnoki utn.

article_bannerarticle_banner

gy gondolom, j meccset jtszottunk. Szerettnk volna minl nagyobb glklnbg gyzelmet aratni, de az 1:0 is ugyangy hrom pontot r. Vissza akartunk vgni az ellenflnek az els fordulban elszenvedett veresgrt. Az els flidben nagyon jl tartottuk a labdt, azonban nem sikerlt olyan helyzeteket kialaktanunk, mint a msodikban. Egy szp akcibl szereztnk egy mutats glt, de tbb lehetsget is kidolgoztunk, amelyeket sajnos nem sikerlt glra vltanunk. A msodik jtkrszre mg agresszvebben jttnk ki, mg tbb terletnk volt, mg tbb helyzetnk volt, de sajnos tizenegyesbl sem sikerlt nvelni az elnynket. gy is elgedett vagyok a csapat teljestmnyvel, az utols tz percet leszmtva szerintem nagyon jl futballoztunk. Van olyan meccs, amelyen tz helyzet kell a glhoz, s olyan is, mint amilyen a zsolnai volt, hogy rgtn az els lehetsgbl gl szletik. Minden meccs ms. Legkzelebb egy nehz idegenbeli sszecsaps vr rnk, de elre kell lpnnk s hoznunk a ktelez gyzelmeket, hogy tapadjunk az els kt helyezettre nyilatkozta a vasrnapi DAC-Nagymihly (1:0) ligamrkzs lefjsa utn Schfer Andrs, a DAC magyar kzpplysa. Zsinrban a harmadik tallkozn diadalmaskodtunk, gy szerintem j ton haladunk, hogy visszaszerezzk a szurkolk bizalmt. A vrus ellenre megint szp szmban buzdtottk a csapatot, de nagyon sajnlom, hogy ismt megszortsok lptek letbe, hiszen, ha egyre jobban szerepel a grda, akkor egyre tbb ember jnne ki a meccsekre.

Hahn Jnos, Schfer vlogatottbeli csapattrsa ezttal glpasszal vette ki a rszt a sikerbl. Szeznobeli harmadik gljhoz is kzel jrt, a msodik flidben kiharcolt egy tizenegyest, amit aztn a fels lcre bombzott. Szerettem volna ersen kzpre lni, de ezttal nem lett belle gl. Elg mrges voltam magamra, hiszen nem akartunk a vgig izgulni, de a lnyeg a gyzelem. Eldnthettem volna vgkpp a meccset. Valamirt azt reztem, hogy kpes vagyok glra vltani a bntett, de rosszul reztem. Taln majd legkzelebb ha odaengednek mg bntethz mondta a 25 ves tmad, aki szintn megdicsrte a csapat teljestmnyt. Szerintem is jl jtszottunk, megrdemelten diadalmaskodtunk. Akr tbb gllal is nyerhettnk volna, de gy alakult. A legfontosabb, hogy itthon tartottuk a hrom pontot, s folytatjuk a j sorozatunkat. Szp glt szereztnk, tbb ilyen tmadst is vgig vihettnk volna, s akkor nagyobb klnbsg gyzelmet aratunk. Remljk, hogy a kvetkez htvgn is folytatni tudjuk a gyzelmi sorozatunkat.