Hr

Joao Janeiro a DAC j vezetedzje

Joao Janeiro a DAC j vezetedzje

Hr
| sze 10.11.2021, Krisztin Nagy

A 40 ves portugl szakember a Kisvrdtl rkezik.

article_bannerarticle_banner

João Pedro de Oliveira Janeiro lett a DAC j vezetedzje. A 40 ves portugl szakember a Kisvrdtl rkezik hozznk, s klubunkkal a szezon vgig r al szerzdst, tovbbi egyves opcival.

João Janeiro az Eurpa-ligba jutott portugl CF Belenensesnl volt segdedz s jtkosmegfigyel, az Estorilnl pedig elemzknt s ellenflmegfigyelknt tevkenykedett. Korbban Marcelo Bielsa segtjeknt is dolgozott, a jtk alapjait pedig a labdargs egyik legnagyobb alakjtl, Johan Cruyfftl tanulta. 2018 s 2020 kztt Szegeden, idn mjustl a Kisvrdnl dolgozott, amellyel az elmlt htvgig risi meglepetsre az NBI listavezetje volt.

Nagyon bszke vagyok, hogy egy DAC-szint klub rdekldik irntam. A dunaszerdahelyi egy jl szervezett klub, ami azzal a remnnyel tlt el, hogy ez egy sikeres egyttmkds lesz. Boldog vagyok, hogy eredmnyesen zrultak a trgyalsok, s alig vrom, hogy munkba llhassak az j csapatomnl. Egy labdarg klub j mkdshez elengedhetetlen, hogy mindenki egy irnyba tartson. Mindenki egyformn fontos ahhoz, hogy elrjk a cljanikat nyilatkozta honlapunknak a DAC j vezetedzje.

dvzljk a klubunkban, s sok sikert!