Hír

Joao Janeiro a DAC új vezetőedzője

Joao Janeiro a DAC új vezetőedzője

A-CSAPAT
|
Hír
| sze 10.11.2021, Krisztián Nagy
article_banner
'
article_banner
'

A 40 éves portugál szakember a Kisvárdától érkezik.

João Pedro de Oliveira Janeiro lett a DAC új vezetőedzője. A 40 éves portugál szakember a Kisvárdától érkezik hozzánk, és klubunkkal a szezon végéig ír alá szerződést, további egyéves opcióval.

João Janeiro az Európa-ligába jutott portugál CF Belenensesnél volt segédedző és játékosmegfigyelő, az Estorilnál pedig elemzőként és ellenfélmegfigyelőként tevékenykedett. Korábban Marcelo Bielsa segítőjeként is dolgozott, a játék alapjait pedig a labdarúgás egyik legnagyobb alakjától, Johan Cruyfftól tanulta. 2018 és 2020 között Szegeden, idén májustól a Kisvárdánál dolgozott, amellyel az elmúlt hétvégéig óriási meglepetésre az NBI listavezetője volt.

„Nagyon büszke vagyok, hogy egy DAC-szintű klub érdeklődik irántam. A dunaszerdahelyi egy jól szervezett klub, ami azzal a reménnyel tölt el, hogy ez egy sikeres együttműködés lesz. Boldog vagyok, hogy eredményesen zárultak a tárgyalások, és alig várom, hogy munkába állhassak az új csapatomnál. Egy labdarúgó klub jó működéséhez elengedhetetlen, hogy mindenki egy irányba tartson. Mindenki egyformán fontos ahhoz, hogy elérjük a céljanikat” – nyilatkozta honlapunknak a DAC új vezetőedzője.

Üdvözöljük a klubunkban, és sok sikert!

article_bannerarticle_banner