Hír

Jön a csere: repoharakra vált a DAC

Jön a csere: repoharakra vált a DAC

A-CSAPAT
|
Hír
| hé 21.2.2022, DAC 1904
article_banner
article_banner
article_banner

Egy teltházas hazai meccsen több mint 15 ezer pohár ital fogy el. Ha ezeket eldobható poharakban kínáljuk, rengeteg felesleges hulladékot termelünk. Ezért cserélnünk kell! Február 26-tól új környezetbarát megoldásra váltunk a MOL Arénában. Mutatjuk, hogyan fog működni a repohár rendszer.

Bár klubunk sárga-kék, zölden gondolkodunk, ezért folyamatosan keressük a lehetőségeket az újabb környezettudatos megoldások felé. Ősszel újrahasznosított műanyagból készült mezekre váltottunk, a tavaszi szezontól pedig az eldobható műanyag poharakat ún. repoharakra cseréljük. Ezekben fogjuk kínálni az alkoholos és alkoholmentes italokat a MOL Aréna büféiben, beleértve a VIP bárokat is. A visszaváltható repoharak bevezetése és működtetése a Green Kukkoniaval együttműködve valósul meg. Partnerünkkel közösen folyamatosan azon dolgozunk, hogy környezettudatos megoldásokkal és aktivitásokkal tegyük még zöldebb hellyé Csallóközt.

A repoharak nem csak környezettudatosak, hanem kényelmesebbek, erősebbek és az egyedi tervezésüknek köszönhetően szebbek is. A szurkolók az idei első hazai mérkőzésen, a február 26-i DAC-Zsolna találkozón foghatják kézbe először az új poharakat.

Az új repohárrendszer működése nagyon egyszerű:

- A pohár egyszeri 2 eurós díj ellenében a Cashless kártyáról megvásárolható,
- Bármikor visszaváltható, így a szurkoló a pénzét a pohárért cserébe a Cashless kártyájára visszakapja,
- Újabb ital vásárlása esetén a repoharat egy új és tiszta pohárra cseréljük,
- A repohár haza is vihető, így marad egy remek emlék egy emlékezetes meccsről,
- A hazavitt poharakat bármelyik meccsre vissza lehet hozni, és egy ital vásárlásával újra cserélni.