Hr

Jn a csere: repoharakra vlt a DAC

Jn a csere: repoharakra vlt a DAC

Hr
| h 21.2.2022, DAC 1904

Egy telthzas hazai meccsen tbb mint 15 ezer pohr ital fogy el. Ha ezeket eldobhat poharakban knljuk, rengeteg felesleges hulladkot termelnk. Ezrt cserlnnk kell! Februr 26-tl j krnyezetbart megoldsra vltunk a MOL Arnban. Mutatjuk, hogyan fog mkdni a repohr rendszer.

article_bannerarticle_banner

Br klubunk srga-kk, zlden gondolkodunk, ezrt folyamatosan keressk a lehetsgeket az jabb krnyezettudatos megoldsok fel. sszel jrahasznostott manyagbl kszlt mezekre vltottunk, a tavaszi szezontl pedig az eldobhat manyag poharakat n. repoharakra cserljk. Ezekben fogjuk knlni az alkoholos s alkoholmentes italokat a MOL Arna bfiben, belertve a VIP brokat is. A visszavlthat repoharak bevezetse s mkdtetse a Green Kukkoniaval egyttmkdve valsul meg. Partnernkkel kzsen folyamatosan azon dolgozunk, hogy krnyezettudatos megoldsokkal s aktivitsokkal tegyk mg zldebb helly Csallkzt.

A repoharak nem csak krnyezettudatosak, hanem knyelmesebbek, ersebbek s az egyedi tervezsknek ksznheten szebbek is. A szurkolk az idei els hazai mrkzsen, a februr 26-i DAC-Zsolna tallkozn foghatjk kzbe elszr az j poharakat.

Az j repohrrendszer mkdse nagyon egyszer:

- A pohr egyszeri 2 eurs dj ellenben a Cashless krtyrl megvsrolhat,
- Brmikor visszavlthat, gy a szurkol a pnzt a pohrrt cserbe a Cashless krtyjra visszakapja,
- jabb ital vsrlsa esetn a repoharat egy j s tiszta pohrra cserljk,
- A repohr haza is vihet, gy marad egy remek emlk egy emlkezetes meccsrl,
- A hazavitt poharakat brmelyik meccsre vissza lehet hozni, s egy ital vsrlsval jra cserlni.