Hr

Jtkonysgi rvers: Kalmr visszatrs meze, Krstovi glvg cipi s egyb ereklyk

Jtkonysgi rvers: Kalmr visszatrs meze, Krstovi glvg cipi s egyb ereklyk

Hr
| p 9.12.2022, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Karcsonyi jtkonysgi rvers indul a DAC facebook profiljn, melynek keretben a jtkosaink ltal felajnlott klnleges mezt, cipket s kesztyt szerezhetik meg.

article_bannerarticle_banner

Lepje meg szeretteit karcsonyra egy teljesen egyedi DAC-os ajndkkal! rversre bocsjtunk olyan rtkes s klnleges trgyakat, melyeket a DAC jtkosai ajnlottak fel s rtak al.

A licit ma indult klubunk hivatalos facebook profiljn, s 2022. december 14-n, szerdn 12.00 rakor zrul. Amennyiben mg nem tagja kzssgnknek, akkor regisztrljon a Facebookra, s nyomja meg a LIKE gombot az FC DAC 1904 hivatalos oldaln.

A kikiltsi r minden ereklynl egyenesen a Facebookon kztett fotn olvashat (illetve lsd a cikk aljn). Licitlpcs nincs, de csak a kerek, tizedesjegy nlkli sszegek rvnyesek. Az ajnlatukat az egyes kpek alatti komment szekciba krjk megtenni a Facebookon.

Licitlni brmelyik s brmennyi ereklyre tud, akr mind a ngyre is egyszerre. tperces szably l!

Az rvers bevtele a vrosunk s jrsunk olyan csaldjaihoz kerl, akik nehz krlmnyek kztt lnek s amelyeket a dunaszerdahelyi Katolikus Karitsszal s az YBS fanklubbal egyttmkdve vlasztottunk ki. A csaldoknak Kukkonia lelmiszercsomaggal prbljuk meg szebb tenni a karcsonyt.

Kalmr Zsolt azt a Luxemburg ellen viselt mezt ajnlotta fel (mret: M), amelyben kzel 19 hnappal a slyos srlse utn visszatrt a magyar vlogatottba. A mez rtkt nveli, hogy a novemberi sszetartson jelenlv sszes csapattag alrta. Kikiltsi r 150 eur.

Nikola Krstovi a cipjt ajnlotta fel, amelyben a szezon nagy rszt vgigjtszotta, s tallatai egy rszt szerezte. Kikiltsi r 100 eur.

Eric Davis is a cipjt ajnlotta licitre, amelyben tbb bajnokin is szerepelt srlse eltt. Kikiltsi r 100 eur.

Samuel Petr kapuskesztyit ajnlja fel, amelyekben a szezon sorn tbb mrkzst is lejtszott. Legutbb a 4:0-ra megnyert trencsni bajnokin viselte. Kikiltsi r 50 eur.