Interjú

Kalmár Zsolt: Mindig pozitívan kell nézni a dolgokat

„A voksomat nagyon sok játékos megérdemelte volna, hiszen csapatszinten voltunk jók.” Kapitányunk óriási fölénnyel nyerte meg az ősz legjobb játékosára kiírt szavazást.

„Először is köszönöm szépen ezt az elismerést és mindenki szavazatát, nagy megtiszteltetés és remek érzés számomra, hogy újra én lettem az ősz legjobbja. Úgy gondolom, hogy a voksomat nagyon sok játékos megérdemelte volna, hiszen csapatszinten voltunk jók. Ramirez, Divković, Schäfer vagy Blackman is remek teljesítményt nyújtott. Tudom, hogy ezt a díjat nem nyerhettem volna el a csapattársaim nélkül, ők rengeteget segítettek a pályán, hogy ilyen eredményes tudjak lenni” – reagált az Ősz játékosa-szavazáson elért újabb sikerére Kalmár Zsolt. Csapatkapitányunk, aki a szezon első 18 fordulójában 11 gólt és 4 gólpasszt jegyzett, sorozatban negyedszer lett az ősz legjobbja. „Most azt a célt kell kitűzni, hogy végre egyszer már tavasszal is én legyek a befutó” – fűzte hozzá mosolyogva.

„A 2020-as év remekül sikerült az együttesnek, sok új rekordot állítottunk fel és eredményesek voltunk. Remélem, hogy ez a jövőben is így lesz, hiszen komoly célokat tűztünk ki magunk elé, amelyeket el is szeretnénk érni. Bízom benne, hogy ez sikerülni fog” – tekintett az elmúlt és az elkövetkező hónapokra a DAC és a magyar válogatott középpályása. A legközelebbi terveibe is beavatott minket. „Ezt a háromhétnyi szünetet a családommal töltöm, nem utazunk el sehová sem pihenni. Kaptunk egyéni edzéstervet, amelyet teljesíteni fogunk a szünet alatt. Szeretnék mindenkinek kellemes karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni. Remélhetőleg egy jobb esztendő vár ránk, hiszen 2020 tele volt nehézségekkel. Mindig pozitívan kell nézni a dolgokat, így remélhetőleg 2021 mindenki számára egy sikeres év lesz. Köszönök szépen még egyszer mindent és hajrá, DAC!

Kapcsolódó hírek