Hír

Komárom-DAC a Slovnaft Cup 3. fordulójában

Komárom-DAC a Slovnaft Cup 3. fordulójában

A-CSAPAT
|
Hír
| csü 26.8.2021, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő
article_banner
article_banner

Dél-szlovákiai rangadó: a következő kupafordulóban Radványi Miklós csapata ellen lépünk pályára.

A negyedik ligában szereplő TJ Újlót elleni múlt szerdai 6:0-s sikerével a DAC bejutott a Slovnaft Cup 3. fordulójába. A versenyprogram alapján, amely pont a 3. fordulóig határozta meg a párosításokat, már korábban ismertté vált, hogy a sárga-kékek következő ellenfele az FC Ekel – KFC Komárom összecsapás továbbjutója lesz.

A járási riválisok csatáját tegnap rendezték, Radványi Miklós védencei pedig érvényesítették a papírformát: 8:0-ra (gólszerzők: Györgyi és Bayemi 2-2, Rumanský, Abrahám, Domonkos és Tóth) győzték le idegenben az V. ligás ellenfelüket.

A SC 3. fordulójának hivatalos játéknapja és kezdési időpontja 2021. szeptember 22-e, szerda, 15:30 óra. A Komárom-DAC találkozón kívül mindössze egy olyan meccs van csak a kupa ezen fázisában, amelyen az első és a második liga képviselői csapnak össze: ezen a Somorja a Szeredet fogadja.

Ahogyan az ismert, tavaly a járványhelyzet miatti megszorítások okán félbeszakadt a szlovák kupa, és csak tavasszal folytatódott, de mindössze már a két legmagasabb szintű bajnokságban szereplő csapatok részvételével. Az a 13 alacsonyabb osztályú gárda, amely egy éve bejutott a 4. fordulóba, ezért idén automatikusan majd csak a 4. körben csatlakozik a küzdelmekhez.

article_bannerarticle_banner