Hr

Komrom-DAC a Slovnaft Cup 3. forduljban

Komrom-DAC a Slovnaft Cup 3. forduljban

Hr
| cs 26.8.2021, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Dl-szlovkiai rangad: a kvetkez kupafordulban Radvnyi Mikls csapata ellen lpnk plyra.

article_bannerarticle_banner

A negyedik ligban szerepl TJ jlt elleni mlt szerdai 6:0-s sikervel a DAC bejutott a Slovnaft Cup 3. forduljba. A versenyprogram alapjn, amely pont a 3. fordulig hatrozta meg a prostsokat, mr korbban ismertt vlt, hogy a srga-kkek kvetkez ellenfele az FC Ekel KFC Komrom sszecsaps tovbbjutja lesz.

A jrsi rivlisok csatjt tegnap rendeztk, Radvnyi Mikls vdencei pedig rvnyestettk a paprformt: 8:0-ra (glszerzk: Gyrgyi s Bayemi 2-2, Rumansk, Abrahm, Domonkos s Tth) gyztk le idegenben az V. ligs ellenfelket.

A SC 3. forduljnak hivatalos jtknapja s kezdsi idpontja 2021. szeptember 22-e, szerda, 15:30 ra. A Komrom-DAC tallkozn kvl mindssze egy olyan meccs van csak a kupa ezen fzisban, amelyen az els s a msodik liga kpviseli csapnak ssze: ezen a Somorja a Szeredet fogadja.

Ahogyan az ismert, tavaly a jrvnyhelyzet miatti megszortsok okn flbeszakadt a szlovk kupa, s csak tavasszal folytatdott, de mindssze mr a kt legmagasabb szint bajnoksgban szerepl csapatok rszvtelvel. Az a 13 alacsonyabb osztly grda, amely egy ve bejutott a 4. fordulba, ezrt idn automatikusan majd csak a 4. krben csatlakozik a kzdelmekhez.