Hír

Már a meccs előtt indulnak a programok

Már a meccs előtt indulnak a programok

A-CSAPAT
|
Hír
| pé 5.5.2023, DAC 1904
article_banner
'

A vasárnapi húsleves után most mindenkinek érdemes rövidebbre fogni az ebéd utáni sziesztát, mert már jóval a DAC–Slovan rangadó előtt megkezdődnek a szórakoztató programok a MOL Aréna környékén.

Ahogy azt már megszokhattuk, ha otthon játszik a csapatunk, akkor nem csak a fociról, hanem a közös szurkolói szórakozásról is szól a meccsnap. Nem lesz ez másképp az év rangadója előtt sem, amelyre várhatóan rengetegen érkeznek majd a határon innen és túlról. Hogy drukkereink már a találkozó előtt megalapozhassák a jókedvüket, ismét különböző programokkal, zenés hangulatkeltéssel, a Fanzónában pedig ügyességi játékokkal várunk mindenkit jóval a kezdő sípszó elhangzása előtt.

A Band of Streets fúvószenekar már visszatérő vendégnek számít a DAC-meccseken, hiszen fergeteges hangulatot teremtenek a legnagyobb magyar és külföldi zeneszámok „elfújásával”. Ezúttal is találkozhatunk velünk a mérkőzést megelőző szurkolói meneten, melynek élesítése már javában zajlik, a szervezők pedig biztosak abban, hogy ez a hangulatos felvonulás még tovább fokozza majd a DAC-drukkerek és a városban élők lelkesedését. A menet megállói:

  • 15:45 - 15:50 – Turul Bár
  • 16:10 - 16:15 – Nosztalgia söröző
  • 16:20 - 16:25 – St. Patrik´s PUB
  • 16:30 – MOL Aréna

A MOL Aréna B lelátója mögötti parkoló már kora délután tele lesz vidámsággal. A parkolóban kialakított Fanzónába várunk mindenkit DJ-vel, sörcsapolással, Kukkonia Food Truckkal, a Slovakia Ring sportautójával és különböző szórakoztató attrakciókkal. A helyfoglalás sem zajlik majd néma csendben, hiszen a stadion sarkában felállított miniszínpadról a Vegas Show Band fogja szórakoztatni a nézőket már 16:30-tól.

A szlogenünk ezúttal sem változott: érkezz korábban, szurkolj vidáman! Csatlakozz hozzánk ezeken az eseményeken, hogy egymással karöltve tudjunk hangot adni a klub iránti szeretetüknek és támogatásuknak! Találkozzunk már jóval a csúcsrangadó előtt, mert közösen szurkolni és szórakozni jó!

article_bannerarticle_banner