Interj

Martin Jedlika: Ennl tbbet kell nyjtanunk

Martin Jedlika: Ennl tbbet kell nyjtanunk

Interj
| h 1.11.2021, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Fel kell llnunk a veresgbl, s megnyerni a soron kvetkez hazai tallkozt. A Liptszentmikls-DAC (1:0) bajnoki mrkzs utn kapusunk llt a mikrofonok el.

article_bannerarticle_banner

Hrom pontrt jttnk, gy sokkol szmunkra ez a veresg. Szerintem kiegyenltett volt a meccs, nem lehetett ltni a kt csapat kzti minsgbeli klnbsget, ami nem j hr szmunkra. Fel kell llnunk a veresgbl, s megnyerni a soron kvetkez hazai tallkozt. Az ellenfl helyzetei abbl szletnek, hogy nyltsisakos focit jtszunk, felllt vdelmeket kell feltrnnk, mint a kzilabdban, az ellenfelek pedig gyors ellentmadsokat vezetnek. Ha a bajnoki cmrt akarunk harcolni, akkor nem szabadna megesnie, hogy kapusknt nekem van a bajnoksgban a legtbb vdsem trta fel gondolatait a szombati, jonc elleni veresget kveten Martin Jedlika.

A 23 ves kapusunk is kritikusan szlt a csapat teljestmnyrl. A hazaiak semmivel sem leptek meg. Tisztban voltunk azzal, hogy egy agresszv s nehz sszecsaps vr rnk, majdnem res leltk eltt. Azt is tudtuk, hogy nem ijednek meg tlnk. A teljestmnynkbl hinyzott az rzelem, a mozgs s a meglep hzsok. Ha szeretnnk a tabella elejn mozogni, akkor tbbet kell nyjtanunk.