🏟 Vsrolj jegyet a DAC - Zsolna mrkzsre, rplis 21-n, 19:30-tl a MOL Arnban!      -3️⃣0️⃣% Brletes szurkolinkat a Zsolna elleni meccsnapon 30%-os rkedvezmnnyel vrjk kijellt termkeink a DAC store-ban s e-shopunkon. 👕 Bjj bele Legendrium ruhakollekcink legjabb darabjaiba! 💳 Regisztrlj a FANPORTAL-ra s tltsd fel a Cashless-ed online!
Hr

Mateus Brunetti 2025 nyarig szerzdst hosszabbtott

Mateus Brunetti 2025 nyarig szerzdst hosszabbtott

Hr
| ke 10.1.2023, Krisztin Nagy

Klubunk vezetsge megegyezett a brazil vdvel az eredeti kontraktusa tovbbi kt vvel val meghosszabbtsban.

article_bannerarticle_banner

A huszonhrom esztends brazil kzps vd, Mateus Brunetti Valor a Csallkzbe val igazolsa ta mr msodik alkalommal hosszabbtotta meg a szerzdst ezttal kt vvel. A Sao Paulban szletett s az ottani SPFC-ben nevelkedett futballista 2021 janurja ta a DAC labdargja, amikor is msfl ves szerzdst kttt klubunkkal. Tavaly jliusban a DAC rvnyestette az opcijt s megjtotta Brunetti szerzdst a jelenlegi, 2022/23-as szezon vgig. Most a felek megegyeztek a kzs egyttmkds meghosszabbtsban, ezttal kt esztendvel, 2025. jnius 30-ig.

A 182 centimter magas labdarg a Fortuna Ligban 29, az Eurpa Konferencia Ligban pedig 8 alkalommal lpett plyra a DAC szneiben. A Slovnaft Cup-ban ngy mrkzsen szerepelt, s ebben a versenysorozatban ltte eddigi egyetlen gljt srga-kkben.

Nagyon boldog vagyok, amirt egyezsgre jutottunk a klubbal a szerzds-hosszabbtst illeten. Erre n s a DAC is hajlottunk. A klubnl otthon rzem magam s a tny, hogy mindegyik jtkos, az egsz stb s a vezetsg is kemnyen dolgozik a kzs clok elrsnek rdekben, motivlt az j kontraktus alrsakor jelentette ki az j szerzdsnek megktst kveten Mateus Brunetti.

Nagyon rlnk, amirt bejelenthetjk ezt a szerzds-hosszabbtst. Mateus az edzi stbnak ksznheten taktikai s pszichikai tren is risi fejldst mutatott. Radsul nagyon boldog a klubnl s a vrosban is jl rzi magt tette hozz Jan Van Daele sportigazgat.