Hír

Megkérdeztük a szurkolóinkat, milyen új bérletelőnyöknek örülnének a legjobban

Megkérdeztük a szurkolóinkat, milyen új bérletelőnyöknek örülnének a legjobban

A-CSAPAT
|
Hír
| csü 30.5.2024, DAC 1904
article_banner
article_banner

A 120 éves múltra visszatekintő klubunknak a bérletes szurkolói adják a legnagyobb stabilitást. Összeköt minket egy erős kötelék, amelyre építhetünk és amelyet rendkívül nagyra értékelünk, ezért nemrég megkérdeztük a szurkolóinkat, milyen új kedvezményeket látnának szívesen.

A kérdőíves felmérésbe több száz szurkolónk csatlakozott be, hogy elmondja, a DAC-bérlet nyújtotta előnyök mellett milyen egyéb kedvezményeknek örülne a legjobban.

A kérdőíven feltüntetett öt lehetőség közül minden szurkoló hármat választhatott ki, az így kialakult sorrend pedig a következőképp alakult:

Nagyra becsüljük bérletes szurkolóink hűségét, s mivel szeretnénk mindig a kedvükben járni, ezért úgy döntöttünk, hogy a kérdőíven kiválasztott kérésekkel kibővítjük a 2024/2025-ös bajnoki idényre szóló bérlet kedvezményeit. A DAC-bérlettel járó előnyök így már a MOL Aréna kapuin kívül is élvezhetők lesznek!

A kérdőívet kitöltők között kisorsoltunk egy, a C3-as szektorba szóló szezonbérletet, amellyel egész évben látogathatók lesznek a 2024/2025-ös bajnoki idény hazai mérkőzései. A szerencsés nyertest, N. Tibort, az e-mail címére küldött üzenetben értesítjük.

Az Önök véleménye segít nekünk a kérések teljesítésében. Mindenkinek köszönjük, hogy kitöltötte a kérdőívet, és részt vett a nyereményjátékban!

article_bannerarticle_banner