🏟 Vsrolj jegyet a DAC - Zsolna mrkzsre, rplis 21-n, 19:30-tl a MOL Arnban!      -3️⃣0️⃣% Brletes szurkolinkat a Zsolna elleni meccsnapon 30%-os rkedvezmnnyel vrjk kijellt termkeink a DAC store-ban s e-shopunkon. 👕 Bjj bele Legendrium ruhakollekcink legjabb darabjaiba! 💳 Regisztrlj a FANPORTAL-ra s tltsd fel a Cashless-ed online!
Hr

Megkezddtt a srga-kkek tli felkszlse

Megkezddtt a srga-kkek tli felkszlse

Hr
| cs 5.1.2023, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

A szezon tavaszi felre val felkszls els napjn 29 jtkos llt az edzk rendelkezsre.

article_bannerarticle_banner

Csapatunk jtkosainak 34 napnyi pihen utn vget rt a tli sznet. Az idny tavaszi felre val felkszls els napjn 29 futballista jelentkezett a MOL Akadmin, kzlk hrom kapus. A pravoszlv karcsony miatt Veszelinov Dniel, eljko Gavri, s Nikola Krstovi csak vasrnap csatlakoznak a csapattrsakhoz, mg Andrija Bali betegsg miatt hinyzott. Kzs megegyezssel Andrejs Ciganiks tvozott, aki idkzben alrt a Widzew degytteshez.

Ellenben a tli felkszls els napjtl a csapattal edz a kt j szerzemnynk, Ioannis Niarchos s Alejandro Mendez. Az els csapatnl Szolgai Mt s Cska Blint is lehetsget kapott Somorjrl, akrcsak akadmink nvendke, Duan Fanovi. A mai naptl a srga-kkekkel kszl a DAC kzssgbe tartoz Csinger Mrk. A tehetsges tizenkilenc esztends kzps vd sszel Gyrben szerepelt vendgjtkon.

A jtkosok egyni edzsterveket kaptak a pihennapokra, amelyek teljestst az edzi stb folyamatosan ellenrizte. A mai els gyakorlst kveten holnap a belp mrsek kvetkeznek.

Az els hten tesztelsek vrnak rnk s az edzsfolyamatra val fokozatos rhangolds. Kezdetben hazai krnyezetben edznk, ahol kivlak a krlmnyek a minsgi munkra. Janur vgn-februr elejn a horvtorszgi Umagba utazunk sszpontostsra, ahol felkszlsi mrkzsek is vrnak rnk. A Koper elleni fprbt is ott, a stadionjukban abszolvljuk. Az edzseken s a felkszlsi mrkzseken kvl a jtkosok csapatba val beptse is fontos lesz. Bzunk benne, hogy a teljestmnynk tovbb fejldik mondta Adrian Gua vezetedz.

A felkszlsi sszecsapsok menetrendje is teljess vlt, amelybe az ukrn lvonal 12. helyezettje, a Ruch Lviv is csatlakozott. Az emltett grda lesz az els ellenfelnk az umagi sszpontostson.

A 2023. janur 5-i els edzsen rsztvev jtkosok: Ricardo, Trnovsk, Petr Brunetti, Muhamedbegovic, Kruliak, Szolgai B., Blackman, Davis, Kacht, Risvanis, Pinto, Fazlagi, Dimun, Veselovsk, Andzouana, Kalmr, Ramadan, Ker, Sznth, Nebyla, Moumou, Leginus, Niarchos, Mendez, Cska, Csinger, Szolgai M., Fanovi

Hinyzk:
Veszelinov, Gavri, Krstovi meghosszabbtott szabadsg
Bali betegsg
Ciganiks a szerzds felbontsa

A DAC 1904 tli felkszlsnek menetrendje:
2023. janur 5.: a 2023-as v els edzse
2023. janur 14.: DAC 1904 - Soroksr SC (DAC Akadmia)
2023. janur 21.: DAC 1904 - MTK Budapest (DAC Akadmia)
Janur 25 februr 4.: horvtorszgi sszpontosts, hrom felkszlsi tallkoz
2023. janur 28.: DAC 1904 - Ruch Lviv (Umag)
2023. janur 31: DAC 1904 - NK Celje (Umag)
2023. februr 3.: DAC 1904 - FC Koper (Koper)

Fotgalria