Hír

Meglepetésekkel vár az 5 éves szülinapját ünneplő DAC store!

Meglepetésekkel vár az 5 éves szülinapját ünneplő DAC store!

A-CSAPAT
|
Hír
| ke 14.3.2023, DAC 1904

Mintha csak tegnap lett volna, hogy megnyitott, és máris az ötödik szülinapját ünnepli klubunk hivatalos fanshopja, a DAC store. Vasárnap állj meg az üzletben, és ünnepelj velünk!

2018 márciusát írtuk, amikor az első vásárló betért a DAC store-ba, most pedig elérkezett az idő, hogy együtt ünnepeljük a fanshop ötéves évfordulóját! A Nagyszombat elleni mérkőzés előtt már érdemes benézni az üzletbe. Meglepetésekkel és izgalmas programmal várjuk a szurkolókat, hogy együtt emlékezhessünk az elmúlt öt év sikereire és fejlődésére.

Miért érdemes a rangadó napján betérni a DAC store-ba? A vásárlók automatikusan bekerülnek a nyereményjátékunkba, melynek győzteseit a találkozó félidejében sorsoljuk ki. A szerencsés nyertesek között olyan díjakat osztunk ki, mint az új Legendárium ruhakollekcióból összeállított ajándékcsomag vagy egy meccs előtti bemelegítés megtekintése egyenesen a kispadról.

A szülinapi partin a kvízjáték sem marad el, állni fog a Pixbox fotófala, DJ Kopi mixeli majd a legjobb zenéket, a meglepetések pedig azzal folytatódnak, hogy minden vásárló egy ajándék matricával gazdagodik.

De ez még csak a kezdet, hiszen a meccs után indul az igazi ünneplés! A legjobb ajándék pedig az lesz, hogy személyesen találkozhatunk a csapat játékosaival. Beszélgethetünk, képeket készíthetünk velük és közös emlékeket szerezhetünk. Klubunk tulajdonosára, Világi Oszkárra is fontos feladat hárul az est folyamán: ő szeletelei majd fel a szülinapi tortát, de előtte mi is besegíthetünk neki a gyertyaelfújásban.

Tudta?
- Az elmúlt 5 évben 25 000 vásárlója volt a DAC store-nak.
- Ez idő alatt 600 féle terméket forgalmaztunk.
- Meccsnapokon a DAC store dolgozói nagyobb távot tesznek meg az üzleten belül, mint a focisták a pályán. Eladóink összesen 15 km-t „gyalogolnak össze” ilyenkor.

Tehát, kedves DAC-szurkolók, ne hagyjátok ki ezt az eseményt! Gyertek el, ünnepeljünk együtt és mutassuk meg a fiúknak, hogy mennyire büszkék vagyunk rájuk! A DAC store ötödik születésnapjának ünneplése egy olyan alkalom lesz, amit nem szabad kihagyni! Várunk mindenkit szeretettel vasárnap a DAC store-ban!

Ja, és még valami: egy egész héten keresztül (március 13-tól 19-ig) ingyenes a házhoz szállítás a DAC store e-shopján vásárolt termékek esetében! 

article_bannerarticle_banner