🏟 Vsrolj jegyet a DAC - Zsolna mrkzsre, rplis 21-n, 19:30-tl a MOL Arnban!      -3️⃣0️⃣% Brletes szurkolinkat a Zsolna elleni meccsnapon 30%-os rkedvezmnnyel vrjk kijellt termkeink a DAC store-ban s e-shopunkon. 👕 Bjj bele Legendrium ruhakollekcink legjabb darabjaiba! 💳 Regisztrlj a FANPORTAL-ra s tltsd fel a Cashless-ed online!
Hr

Meglepetsekkel vr az 5 ves szlinapjt nnepl DAC store!

Meglepetsekkel vr az 5 ves szlinapjt nnepl DAC store!

Hr
| ke 14.3.2023, DAC 1904

Mintha csak tegnap lett volna, hogy megnyitott, s mris az tdik szlinapjt nnepli klubunk hivatalos fanshopja, a DAC store. Vasrnap llj meg az zletben, s nnepelj velnk!

article_bannerarticle_banner

2018 mrciust rtuk, amikor az els vsrl betrt a DAC store-ba, most pedig elrkezett az id, hogy egytt nnepeljk a fanshop tves vforduljt! A Nagyszombat elleni mrkzs eltt mr rdemes benzni az zletbe. Meglepetsekkel s izgalmas programmal vrjuk a szurkolkat, hogy egytt emlkezhessnk az elmlt t v sikereire s fejldsre.

Mirt rdemes a rangad napjn betrni a DAC store-ba? A vsrlk automatikusan bekerlnek a nyeremnyjtkunkba, melynek gyzteseit a tallkoz flidejben sorsoljuk ki. A szerencss nyertesek kztt olyan djakat osztunk ki, mint az j Legendrium ruhakollekcibl sszelltott ajndkcsomag vagy egy meccs eltti bemelegts megtekintse egyenesen a kispadrl.

A szlinapi partin a kvzjtk sem marad el, llni fog a Pixbox fotfala, DJ Kopi mixeli majd a legjobb zenket, a meglepetsek pedig azzal folytatdnak, hogy minden vsrl egy ajndk matricval gazdagodik.

De ez mg csak a kezdet, hiszen a meccs utn indul az igazi nnepls! A legjobb ajndk pedig az lesz, hogy szemlyesen tallkozhatunk a csapat jtkosaival. Beszlgethetnk, kpeket kszthetnk velk s kzs emlkeket szerezhetnk. Klubunk tulajdonosra, Vilgi Oszkrra is fontos feladat hrul az est folyamn: szeletelei majd fel a szlinapi tortt, de eltte mi is besegthetnk neki a gyertyaelfjsban.

Tudta?
- Az elmlt 5 vben 25 000 vsrlja volt a DAC store-nak.
- Ez id alatt 600 fle termket forgalmaztunk.
- Meccsnapokon a DAC store dolgozi nagyobb tvot tesznek meg az zleten bell, mint a focistk a plyn. Eladink sszesen 15 km-t gyalogolnak ssze ilyenkor.

Teht, kedves DAC-szurkolk, ne hagyjtok ki ezt az esemnyt! Gyertek el, nnepeljnk egytt s mutassuk meg a fiknak, hogy mennyire bszkk vagyunk rjuk! A DAC store tdik szletsnapjnak nneplse egy olyan alkalom lesz, amit nem szabad kihagyni! Vrunk mindenkit szeretettel vasrnap a DAC store-ban!

Ja, s mg valami: egy egsz hten keresztl (mrcius 13-tl 19-ig) ingyenes a hzhoz szllts a DAC store e-shopjn vsrolt termkek esetben!