Hr

Mezbemutatval s autogramosztssal vr az els DAC-NAP!

Mezbemutatval s autogramosztssal vr az els DAC-NAP!

Hr
| ke 28.6.2022, DAC 1904

A nyri vakci els pntek estjn legyen a szrakozs a fszerep! Jlius 1-jn egy kzs szezonindt esemnyre vrunk mindenkit a MOL Arna mell. Jtkos programok, rtkes nyeremnyek s hamistatlan srga-kk hangulat vr mindenkire, aki kiltogat az els DAC-NAPRA.

article_bannerarticle_banner

A MOL Arna B leltja mgtti parkol lesz az esemny els felvonsnak helyszne. Hogy mirt pont ezt a parkolt vlasztottuk? Egyszeren azrt, mert itt fr el csapatunk vadonatj autbusza, amely ez alkalommal kivtelesen nem a jtkosokat fogja szlltani, hanem mindenki szmra megtekinthet s kiprblhat lesz.

A legkisebbeket, a kicsivel nagyobbakat s az egszen nagyokat a buszteszt mellett jtkos programok vrjk, amely sorn rtkes nyeremnyeket sorsolunk ki. A gyerekek DAC-os ajndkokkal gazdagodhatnak, a Kukkonia Ligban rszt vev srcok kztt pedig 5 darab szezonbrletet is kisorsolunk.

A kiltogat felnttek sem maradnak izgalom nlkl. Azok, akik mr kivltottk a brletket, bekerlnek a sorsolsba, amely sorn nyerhetnek egy vadonatj DAC-mezt, egy kezdrgst vagy lehetsget arra, hogy az egyik bajnoki mrkzs eltt tallkozhassanak a jtkosokkal. A helysznen regisztrl gyerekek kztt, akik elhozzk s felmutatjk a friss v vgi bizonytvnyukat, kisorsolunk egy brletet a hamarosan kezdd j szezonra.

A hangulatrl a MOL Arna hangmesterei, az YBS-fanklub tagjai gondoskodnak. Az szurkolsuk mellett 19 rtl mr a stadionban folytatdik a rendezvny. A kiltogat szurkolink elsknt tekinthetik meg csapatunk vadonatj mezt, melyben a DAC az j szezonban fog jtszani. J hr, hogy a bemutatt kveten 15%-os kedvezmnnyel lehet a vadonatj mezt megvsrolni a DAC store-ban.

A DAC-NAPON jelen lesznek csapatunk jtkosai Adrian Gua vezetedzvel s az j edzi stbbal egytt. Kedvenceink ezttal is osztanak majd autogramot, s termszetesen a kzs szelfik ksztsre is jut elg id. Kszntsk egytt a hamarosan kezdd j szezont!

A rendezvny mindenki szmra ingyenes!

MOL Arena, B tribn mgtti parkol

16:00 19:00 Jtkos programok gyerekeknek, Teqball, DAC busz megtekintse
17:45 Kukkonia Liga gyerekek brletsorsols
18:00 Nyeremnysorsols a brletvsrlk kztt
18:30 Hozd el a bizonytvnyod brletsorsols

MOL Arena VIP tribn

19:00 Csapat- s mezbemutat
19:30 Autogramoszts a VIP Silver teremben