Interj

Milan Dimun: Bzom abban, hogy a play-offra sproljuk a glokat

Milan Dimun: Bzom abban, hogy a play-offra sproljuk a glokat

Interj
| h 16.5.2022, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

A Cracovia szneiben mg valamivel nagyobb glt szereztem, de ez is mindenkppen a plyafutsom legszebbjei kz tartozik. A huszont ves kzpplys tegnap a Rzsahegy ellen megszerezte msodik szezonbeli tallatt, majd a mrkzs utn megosztotta velnk a gondolatait.

article_bannerarticle_banner

Jl kezdtk a meccset, a glommal mr a msodik percben vezetst szereztnk. Kr, hogy az ellenflnek sikerlt hamar kiegyenltenie. A bekapott tallat utn is voltak lehetsgeink, de sajnos az utbbi idben nem tudjuk azokat kihasznlni. Bzom abban, hogy a play-offra sproljuk a glokat. Tudtuk, hogy a Rzsahegy egyszeren futballozik, a gyors ellentmadsokra ptve, de lnyegben a hrom glbl kettt is ilyen szitucik utn kaptunk annak ellenre, hogy kszltnk rjuk. Szomorak vagyunk, de fel kell kszlnnk a rjtszs utols sszecsapsra, majd a szezon kicscsosodsra, amelyen az Eurpa Konferencia Ligba val bejutsrt kzdnk meg jelentette ki a tegnapi DAC-Rzsahegy (2:3) tallkozt kveten Milan Dimun, aki a msodik gljt szerezte a jelenlegi bajnoki idnyben.

A huszont ves kzpplys, aki tavaly nyron a lengyel lvonalbl igazolt Dunaszerdahelyre, egy pards kapslvssel mr a 88. msodpercben volt eredmnyes a tizenhatos sarknak magassgbl. Nem mondanm, hogy ez volt letem tallata. A Cracovia szneiben mg valamivel nagyobb glt szereztem, radsul ballal, de ez is mindenkppen a plyafutsom legszebbjei kz tartozik. rlk, hogy feliratozhattam a gllvk kz, hiszen a legutbbi hazai meccseken volt j pr kapura lvsem, amelyek kzl azonban egyik sem hozott eredmnyt. Nem futballoztunk rosszul, csak hinyoztak a pontosabb befejezsek. Vlemnyem szerint legalbb egy pontra rszolgltunk volna tegnap."