Interj

Milan Dimun: Egy j, pozitv impulzus

Milan Dimun: Egy j, pozitv impulzus

Interj
| sze 1.12.2021, Nagy Krisztin, foto: Csfalvay .Andrs, Lelkes Ern

A szurkolk nagyon fognak hinyozni, de bzom benne, hogy gyznk, s legalbb tvolrl rmet okozunk nekik. Milan Dimunnal a Pohronie elleni mrkzs eltt beszlgettnk, akik ellen az eddigi egyetlen tallatt szerezte srga-kkben.

article_bannerarticle_banner

Milan Dimun augusztusban igazolt a DAC-hoz a Cracovia Krakk grdjtl, azta pedig csapatunk stabil tagja. Ezt az a tny is altmasztja, hogy az azta lejtszott 15 ttmrkzs mindegyikn a kezdcsapatban kapott helyet. Nagyon jl rzem magam itt, mr megszoktam Dunaszerdahelyt. Az els napokban, hetekben mg el kellett intznem egy-kt dolgot Lengyelorszgban, de a kezdet minden helyen bonyolult. Viszont segtettek a csapattrsak, az edzk, a csaldom, a bartnm, gy mr kizrlag csak a labdargsra kell sszpontostanom.

A csapat szi eredmnyei nem voltak mindig idelisak, de a legutbbi kt sszecsapst sikerrel vettk. A Szenice felett aratott 1:0-s hazai gyzelmet s az ugyanilyen arny trencsni sikert mr az j vezetedz, Joao Janeiro irnytsa alatt rtk el. Az edzvlts mindig egy j impulzust jelent a jtkosoknak, s mindannyian boldogok vagyunk, hogy a legutbbi kt fordulban hat pontot szereztnk. Bzom benne, hogy a lehet leghosszabbra nyjtjuk a sikersorozatunkat, s a tli sznetig a lehet legtbb pontot gyjtjk be. Javult a vdekezsnk, az emltett kt meccsen glt sem kaptunk. Ha htul kpesek vagyunk nullval lehozni a meccseket, akkor legalbb egy pontot mindig szerznk, emellett azonban hiszem, hogy megvan a minsgnk a glszerzsre is.

A gyzelmi sorozatot mr szombaton folytathatjuk, mgpedig a sereghajt FK Pohronie ellen, akiknek Milan Dimun is betallt, megszerezve eddigi egyetlen gljt klubunk szneiben. Termszetesen rltem a tallatomnak, amely annyival rtkesebb volt, hogy idegenbl sikerlt elhozni a hrom pontot. Remlhetleg a szombati sszecsaps legalbb olyan sikeres lesz a glszerzs tern, mint az augusztusi volt. s ha esetleg nem, akkor legalbb a hrom pont maradjon otthon, hogy folytathassuk a sikersorozatunkat. Semmikppen sem becsljk le az ellenfelet, hiszen a szezon sorn mr sok pontot vesztettnk a papron gyengbb egyttesekkel szemben. Bzom benne, hogy ezttal szzszzalkos sszpontostssal s maximlis sikerhsggel lpnk plyra.

A jelenleg hatlyban lv megszortsok rtelmben szombaton res leltk eltt lpnk plyra, br a szezon els nyolc hazai tallkozja 4566-os tlagnzszmot hozott… A szurkolk mindig segtenek neknk, s kpesek kivl hangulatot teremteni. Mindannyiunknak hlsnak kell lennnk, hogy ilyen nagy szmban ltogattk a meccseinket, mg ha a koronavrusjrvny tart is. Nagyon fognak hinyozni, de bzom benne, hogy gyznk, s legalbb tvolrl rmet okozunk nekik kvnta a DAC 25 ves kzpplysa.