Interj

Milan Dimun: rlk a tallatomnak

Milan Dimun: rlk a tallatomnak

Interj
| h 30.8.2021, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Bzom benne, hogy folytatjuk a gyzelmi sorozatunkat, s elindulunk felfel a tabelln. Milan Dimun harmadik bajnoki tallkozjn megszerezte els gljt a DAC-ban.

article_bannerarticle_banner

Termszetesen boldogok vagyunk, hogy idegenben hrom glt lttnk, s egyet sem kaptunk. Kt dntetlen utn vgre hrom pontot szereztnk. A vlogatott mrkzsek miatti sznet eltti siker minden bizonnyal j hatssal lesz a grda pszichikjra. Bzom benne, hogy folytatjuk a gyzelmi sorozatunkat, s elindulunk felfel a tabelln nyilatkozta a pnteki Pohronie-DAC (0:3) mrkzst kveten Milan Dimun, msodik talltunk szerzje. A 24 ves, kassai szlets labdarg harmadik bajnokijt jtszotta a DAC szneiben, s elszr vette be az ellenfl kapujt. lett klubunk lvonalbeli trtnelmnek 174. glszerzje. A glomnl a hts kapufhoz rkezett a labda. A lelkem mlyn bizakodtam, hogy vgl a fejemen landol, s gy is lett. rlk a tallatomnak s boldog vagyok, hogy segthettem a csapatnak a gyzelem elrsben. Jl rzem magam Dunaszerdahelyen, az ltz befogadott, a srcok bartsgosak. A klubban minden magas sznvonalon mkdik, gy beigazoldtak az elvrsaim. Most mr nem beszlhetem ki magam a beilleszkeds nehzsgeire. A legutbbi meccseken, akrcsak a pnteki elejn, tbb tiszta glhelyzetet is kialaktottunk, de nem voltunk kpesek azokat kihasznlni. rlk, hogy megtrtk ezt a sorozatot s hromszor is betalltunk. rkezsem ta ez volt az els ligameccs, amelyen mi lttk az els glt. Csak gy pthetnk gyzelmi sorozatot. Bzom benne, hogy a soron kvetkez sszecsapson is megismteljk a gltermst.

Dimun a Pohronie ellen a 32. percben srga lapot kapott, ami egy vdekez kzpplys szmra mindig bonyodalmat jelent. Az ilyen mrkzseken fknt a kzdelem dominl, gy rlk annak, hogy nem jutottam a killts sorsra. A srga lapom utn volt mg nhny prharcom, de egyiknl sem faultoltam szndkosan. A msodik flidben igyekeztem taktikusabban futballozni, nem mentem bele olyan lesen a prharcokba, mint az els jtkrszben.