Szurkolók

Minden szurkolóra szükség van: jön az ősz rangadója, a DAC-Slovan

Minden szurkolóra szükség van: jön az ősz rangadója, a DAC-Slovan

A-CSAPAT
|
Szurkolók
| csü 2.9.2021, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő
article_banner
article_banner

Fantasztikus hangulat és igazi futballünnep várható a Fortuna liga 7. fordulójának zárómeccsén. Ez az a mérkőzés, melyen minden sárga-kék szív hevesebben ver és ahol valahogy mindig hangosabban szól a Nélküled. A szezon legjobban várt hazai mérkőzése előtt állunk: jön a DAC-Slovan!

Míg csapatunk felemás eredményekkel kezdte a szezont, a pozsonyi Slovan együttese 5 mérkőzést követően is hibátlanul áll a szlovák bajnokság első helyén. Egy rangadó azonban sosem az aktuális formáról és az erőviszonyokról szól. Tudják ezt a játékosok is, akik már alig várják, hogy pályára léphessenek a szlovák bajnokság egyik legpikánsabb rangadóján, több ezer szurkolóval a hátuk mögött. Ehhez a csatához azonban minden sárga-kék szurkolóra szükségünk van! Ne maradjon le Ön sem erről a rendkívül izgalmasnak ígérkező összecsapásról és szurkoljon a helyszínen!

A DAC - Slovan rangadóra szeptember 12-én, vasárnap 17:00-tól kerül sor a dunaszerdahelyi MOL Arénában.

Az érvényben lévő, enyhébb korlátozásoknak köszönhetően ráadásul ismét közel 10 ezren szurkolhatunk majd a MOL Arénában! Éljünk a lehetőséggel és töltsük meg a stadiont az ősz rangadóján! Zengjen több ezer ember torkából a “Hajrá DAC”!

Az online jegyértékesítés a bérlettel nem rendelkező, ám a 2021/22-es szezonra kiváltott klubkártya tulajdonosoknak szeptember 3-án 12:00 órától indul, egészen szeptember 5-ig. A szabad árusítás, a klubkártyával nem rendelkezők számára is, szeptember 6-án, hétfőn 12:00 órától veszi kezdetét online, amíg a készlet tart.

Emellett a MOL Aréna recepcióján is lehetőség van a belépőjegyek megvásárlására, az alábbi nyitvatartás szerint:
- Szeptember 3., péntek: 14:00 – 19:04
- Szeptember 4., szombat: 10:00 – 15:00
- Szeptember 5., vasárnap: 9:00 – 13:00
Szeptember 6.-8, hétfő-szerda: 14:00 – 19:04
2021. szeptember 9-től, csütörtöktől a MOL Aréna 2-es számú jegypénztárjában várjuk a szurkolókat!
- Szeptember 9.-10, csütörtök-péntek: 14:00 – 19:04
- Szeptember 11., szombat: 10:00 – 15:00

Meccsnapon szintén a MOL Aréna 2-es számú jegypénztára lesz nyitva, méghozzá 11:30 órától.

Link az online jegyvásárlásra: https://www.dac1904.sk/hu/zobraz.asp?id=online-jegyvasarlas

Nincs még klubkártyád? Szerezd be itt:
- https://shop.dac1904.sk/klubkartya- vagy személyes a jegypénztárakban a fenti nyitva tartás alatt, illetve a DAC store-ben is.

A VIP belépőjegyek a DAC store-ban lesznek elérhetők, szintén szeptember 3-5. között a bérlet nélküli klubkártyásoknak, szeptember 6-tól pedig a szabad VIP jegyeladás veszi kezdetét.

A mérkőzésre az eddigiekhez hasonlóan az alábbi személyek léphetnek be:
- Teljesen beoltott személyek oltási igazolással, vagy
- 48 óránál nem régebbi negatív antigén teszt vagy 72 óránál nem régebbi negatív PCR vagy LAMP teszt felmutatásával, vagy
- Dokumentummal arról, hogy az elmúlt 180 napon belül átesett a COVID-19 betegségen, vagy
-12 évnél fiatalabb.

A fenti pontokban leírtakat igazoló nyomtatvány és egy személyazonosító igazolvány felmutatása a mérkőzésre való belépéshez feltétlenül szükséges.

A mérkőzésre nem szükséges előzetesen regisztrálni.

Legyen ott a stadionban és adja át magát egy igazi rangadó felejthetetlen pillanatainak. Ismét számítunk a szurkolására! Hajtsuk győzelembe a csapatot!

article_bannerarticle_banner