Hr

Nagyszombat - DAC 1904: jegyinf

Nagyszombat - DAC 1904: jegyinf

A-CSAPAT
|
Hr
| sze 17.8.2022, Jn Ficza
article_bannerarticle_banner

A Fortuna Liga kvetkez, hatodik forduljnak mrkzsn csapatunk szombaton a kerleti rivlis Nagyszombat otthonban vendgszerepel. Szerdn kezddik a vendgszektorba szl belpjegyek rustsa.

A htvgn a 6. fordul mrkzseivel folytatdik a bajnoki pontokrt vvott kzdelem az lvonalban. A DAC a fordul egyik slgermeccsn Nagyszombatban vendgszerepel. A kerleti rangadra szurkolink is elksrhetik a csapatot.

A Nagyszombat-DAC derbit 2022. augusztus 20-n, szombaton 18:00 rtl rendezik.

A vendgszektorba szl belpk ra egysgesen 10 eur, semmilyen rengedmny sem vonatkozik a jegyekre. Mindegyik belp nvre szl.

A stadionba val belps sorn a jegyek s a szemlyes iratok (szemlyigazolvny vagy tlevl, a gyerekeknl egyszsggyi krtya) ellenrzse zajlik majd. A belpjegyen olvashat nvnek egyeznie kell az iratokon szereplvel. Csak azokat a nzket engedik be a City Arnba, akiket feltntetnek az elzetesen elkldtt nvjegyzkben.

A stadion terletre nem lphetnek be azok, akiknl pirotechnika tallhat, s a csuklyt viselk sem. Felhvjuk a figyelmet, hogy akik a mrkzs sorn csuklyval takarjk el az arcukat, ki lesznek vezetve a stadionbl.

A stadion jegypnztrai s belptet kapui msfl rval a kezd spsz eltt, 16:30-kor nyitnak. Megkrjk a szurkolkat, hogy a szigortott biztonsgi elrsok miatt idben rkezzenek a mrkzsre. Azok a szemlyek, akik lthatlag alkohol vagy egyb szerek befolysa alatt llnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is rvnyes, akiknl az elbb emltett anyagokat tallnak a szervezk. Parkolsra a megszokott helyszneket javasoljuk, a Kollr utcn, illetve a bevsrlkzpont alagsorban.

A belpjegyek rtkestse augusztus 17-n, szerdn kezddik, s a kvetkez helyszneken zajlik:
DAC Store, MOL Arna fleltja:
szerda-pntek: 10:00-18:00
szombat: 9:00-12:00
Nagyszombati stadion: a mrkzs eltt a helysznen, 16:30-tl

Szurkoljunk Nagyszombatban is szeretett csapatunknak, mintha idehaza jtszannk, hiszen: Mi mindenhol otthon vagyunk! Hajr DAC!

Szurkolink figyelmbe

A DAC 2022. prilis 30-i mrkzsn, amelyen szintn Nagyszombatban lptnk plyra a Szered ellen, a tallkoz ellenre a jelentsben emltst tett a szurkolink rasszista viselkedsrl (a brsznre irnyul srt megnyilvnulsok a 28. percben). Ez alapjn a SZLSZ Fegyelmi Bizottsga 1000 eurs pnzbntetssel sjtotta klubunkat, egyttal pedig egy olyan intzkedst is meghozott, amely megtiltotta, hogy a klubunk egy ttmrkzsen jegyet rendelhessen a szurkolinak a vendgszektorba. E rendelet rvnybe lpst egyelre 2022. oktber 31-ig felttelesen elhalasztottk. Ez azt jelenti, hogy az ilyen viselkeds megismtldsnek esetn rvnybe lp a tilts, s a szurkolink minimum egy idegenbeli tallkozra nem utazhatnak el.

Ezrt nyomatkosan figyelmeztetjk a szurkolkat, hogy a sportszertlen s rasszista viselkeds semmilyen formja sem elfogadott, s ezeket a szervezk azonnali kzbelpse kveti majd.