Szurkolók

Nagyszombat - DAC 1904: jegyinfó

Nagyszombat - DAC 1904: jegyinfó

A-CSAPAT
|
Szurkolók
| ke 13.2.2024, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő
article_banner
article_banner

Csapatunk vasárnap a kerületi rivális Nagyszombat otthonába utazik. A vendégszektorba szóló belépőjegyek árusítása már megkezdődött.

A hétvégén a 20. forduló mérkőzéseivel folytatódik a Niké Liga 2023/24-es idénye. A DAC a játéknap zárómérkőzésén Nagyszombatban vendégszerepel. Töltsük meg a vendégszektort a kerületi derbin! A belépőjegyek értékesítése már megkezdődött.

A Nagyszombat-DAC rangadót 2024. február 18-án, vasárnap, 17:30 órától rendezik.

Belépőjegyek:

A belépőjegyek ára egységesen 12,- euró; kedvezményes belépőjegy nincs. Az árusításuk kizárólag online zajlik, az alábbi linken:
https://cityarena.maxiticket.sk/ticket/select-event/id/18248?event_hash=959642

A DAC-szurkolók számára kijelölt szektorok: D15, D16 és D17

Belépőjegyet csak névre lehet vásárolni. A stadionba való beléptetésnél szükséges a személyi igazolvány (útlevél) felmutatása, amit gyermekek esetén az egészségügyi igazolvány helyettesíti, illetve a súlyosan egészségkárosodott (ZP) igazolvány. Akinél a belépőjegyen és az igazolványon feltüntetett név eltérő, nem lesz beengedve a stadionba.

A hazai klub értesítése szerint a vendégjegyek árusítása a mérkőzés kezdetéig tart.

A link deaktiválását követően, illetve a helyszínen nem lesz lehetőség belépőjegyet vásárolni a vendégszektorba.

Az autóval érkező szurkolóinknak a Kollár utcán található fizetős parkolóban javasoljuk a parkolást. Érkezéskor kérjük, hogy a Galánta felőli autópályán, a városban pedig a Nitrianska-Sladovnícka-Kollárová útvonalon érkezzenek a parkolóba.

A stadion területére nem léphetnek be azok, akiknél pirotechnika található, és a csuklyát viselők sem. Felhívjuk a figyelmet, hogy akik a mérkőzés során csuklyával takarják el az arcukat, ki lesznek vezetve a stadionból.

Megkérjük a szurkolókat, hogy a szigorított biztonsági előírások miatt időben érkezzenek a mérkőzésre. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők.

Szurkoljunk Nagyszombatban is szeretett csapatunknak, mintha idehaza játszanánk, hiszen: Mi mindenhol otthon vagyunk! Hajrá DAC!

article_bannerarticle_banner