Hír

Nem járt még ilyen értékes csapat a MOL Arénában!

Nem járt még ilyen értékes csapat a MOL Arénában!

A-CSAPAT
|
Hír
| csü 3.10.2019, Krisztián Nagy

Október közepén a francia 21 éven alatti válogatott vendégszerepel a dunaszerdahelyi stadionban, amely olyan értékes játékoskerettel rendelkezik, amilyet még nem láttunk a MOL Arénában.

2019. október 15-én, kedden 21:00 órától a 2021-es Eb-selejtezősorozat keretén belül a dunaszerdahelyi MOL Arénában csap össze Szlovákia és Franciaország U21-es válogatottja.

Ez lesz a negyedik nemzetek közötti összecsapás a stadionunkban. Várjuk önöket a lelátókra!

A fiatal szlovákok egy váratlan azerbajdzsáni vereséggel kezdték a 2. selejtezőcsoport küzdelmeit. A második csoportmérkőzésen Liechtensteinben vendégeskednek október 9-én, majd azt követően október 15-én a franciákat fogadják. A hattagú csoportban még Grúzia és Svájc szerepel.

A kontinensviadalt első alkalommal rendezik meg 16 együttes részvételével, amelyre a kilenc selejtezőcsoport győztese és a legjobb csoportmásodik kvalifikálja magát egyenes ágon. A rendező országok, Magyarország és Szlovénia csapatai automatikus résztvevői az Európa-bajnokságnak. A fennmaradó négy helyért a csoportmásodikként végző gárdák küzdenek meg.

A szlovák 21 éven alatti válogatott szövetségi kapitánya, Adrián Guľa keretében a DAC jelenlegi és egykori labdarúgói, Matej Oravec, Dominik Špiriak, Christián Herc és Almási László is helyet kaptak. A tartalékok között megtalálhatjuk Adrián Slančík, Száraz Benjamin és Jakub Švec nevét.

Franciaország a 2. selejtezőcsoport legnagyobb favoritja. A transfermarkt szerint Sylvain Ripoll szövetségi kapitány keretének összértéke megközelíti a 300 millió eurót. A csapatnak több, a „jövő sztárjának” tartott labdarúgó is a tagja. A leghíresebbek közülük a Lipcse hátvédje, Ibrahima Konaté (értéke 45 millió), a Dortmundban futballozó Dan-Axel Zagadou (28 millió) vagy a Lyon irányító középpályása, Houssem Aouar (45 millió).

A belépőket online a predpredaj.sk honlapon keresztül vásárolhatják meg.

Link: https://predpredaj.zoznam.sk/en/tickets/kvalifikacny-zapas-u-21-slovensko-francuzsko-21-00/

A MOL Aréna jegypénztáraiban két órával a mérkőzés előtt kezdik meg a belépők árusítását, tehát október 15-én, kedden, 19:00 órától. A 2-es számú pénztár lesz nyitva.

A belépők árlistája
Első kategória: 6 euró (a C2/C3/C4-es szektorok)
Második kategória: 3 euró (a C1/C5-ös szektorok)
Tolókocsis látogató és kísérője: 4 euró (BC szektor)

A C3-as és a C5-ös szektorokba szóló belépőjegyek elővételben a DAC store-ban vásárolhatók meg a nyitvatartási órák alatt (hétfő-péntek 10:00-18:00 óra, szombat 9:00-12:00 óra).

Fontos információk

A stadionba való belépés kizárólag a forgókapukon át lehetséges, amelyek alább találhatók:
- az A és B, akárcsak a B és C tribün sarkán: a C tribünre való belépés
- az A tribün recepcióján keresztül: Sky box, Silver L/P, VIP szektor (a SZLSZ meghívott vendégei számára)

A mérkőzés napján a pénztárak 18:00 órától az első félidő végéig tartanak majd nyitva. A pénztáraknál a belépőjegyek árusításával párhuzamosan a Cashless kártyák feltöltése is zajlik majd.

A találkozó napján a büfékben nem lesz lehetséges készpénzzel vagy bankkártyával fizetni. Az eladás kizárólag a Cashless kártyák formájában zajlik. A Cashless (készpénznélküli) rendszer a feltöltőkártyák alapelvén működik, amelyek a MOL Arénában található büfékben történő készpénzes vásárlás helyett került bevezetésre.

- A Cashless kártyák 2 euró értékben a MOL Aréna pénztáraiban vásárolhatók meg
- A kártyát a pénztárakban és a feltöltő automatákban lehet feltölteni, amelyek a C5-ös szektorban található 1-es számú, továbbá a B1-es szektor és a Fanshop mellett található pénztárban találhatók; az automatából való feltöltésben a személyzet segít
- A kártyát a büfékben nem lehet tölteni
- A pénztárban való feltöltés minimális összege 5 euró; az automata csak papírpénzt fogad el és nem ad vissza
- A Cashless kártya a kizárólagos fizetőeszköz a büfékben, tehát csak ebben a formában lehet fizetni
- A kártya átruházható és a további mérkőzésekre is érvényes (nem szükséges kivenni róla a kreditet a találkozó után)
- Az összecsapás befejezése utáni 30. percig lehetséges kivenni a kártyáról a fennmaradó kreditet, méghozzá a 2-es számú pénztárban (a forgókapuknál); a kártya a tulajdonos birtokában marad, és a 2 eurós ára nem visszatéríthető

A Cashless kártya megvásárlása és feltöltése a fő tribünben található DAC store Fanshopban is lehetséges, amely a mérkőzés napján 18:00 és 23:30 óra között tart nyitva.

A Sliver L/P szektorok látogatói a St. Nicolaus SILVER LOUNGE éttermében tölthetik fel a kártyát, ahol feltöltő automaták vannak elkészítve a számukra.

Figyelem! A DAC hazai mérkőzéseire vonatkozó szezonbérletek a Szlovákia U21 – Franciaország U21 találkozóra nem érvényesek!

article_bannerarticle_banner