Hr

Nikola Krstovi 2027 nyarig szerzdst hosszabbtott

Nikola Krstovi 2027 nyarig szerzdst hosszabbtott

Hr
| ke 14.3.2023, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Klubunk vezetsge s a montenegri tmad egyezsgre jutottak az eredeti kontraktusa tovbbi kt vvel val meghosszabbtsban.

article_bannerarticle_banner

Csapatunk legeredmnyesebb jtkosa, Nikola Krstovi tovbbi kt vvel meghosszabbtotta a szerzdst! A huszonkt ves montenegri vlogatott csatr 2021 szeptemberben rkezett a belgrdi Crvena zvezda egyttestl s 2025 nyarig rt al Dunaszerdahelyen. A kt fl most megegyezett az egyttmkds tovbbi kt vvel val meghosszabbtsban, gy teht az j kontraktus 2027. jnius 30-ig rvnyes.

Nikola Krstovi eddig 46 bajnoki tallkozn viselte a DAC mezt, ezeken 24 glt szerzett. Az Eurpa Konferencia Ligban 6 plyra lpse alkalmval 5 tallatot rt el, a Slovnaft Cup-ban 2 meccs/3 gl a mrlege.

Ez plyafutsom egy fontos pillanata, nagyon boldog vagyok, hogy j szerzdst ktttnk. A klub akkor segtett meg, amikor arra a leginkbb szksgem volt, n pedig tovbbra is szeretnm glokkal segteni a csapatot. Nagyon rlk, hogy tovbb kzdhetek a DAC szneirt jelentette ki az j kontraktus megktst kveten Nikola Krstovi.

A msfl ve elkezdett projektnk tkletesen a terv szerint alakult. Ez a szerzds a klub a jtkos irnti s a jtkos klub irnti elktelezettsgnek a megjtsa. Krsto egy remek karakter, akinek a szve a DAC-rt, a kzssgrt s a szurkolkrt dobog. Tisztban van vele, hogy itt kpes tovbb fejldni, mi pedig nagyon rlnk, hogy meg tudtunk egyezni a szerzdse meghosszabbtsban nyilatkozta Jan Van Daele sportigazgat.