Interj

Nikola Krstovi: Fantasztikus rzs glkirlynak lenni

Nikola Krstovi: Fantasztikus rzs glkirlynak lenni

A-CSAPAT
|
Interj
| h 22.5.2023, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Nem tudom, hogy ha egszsges maradok vgig, mennyi glt lttem volna, de a kvetkez idnyben a hsz vagy tbb tallat a cl. Nikola Krstovi lett a 2022/23-as idny glkirlya s szemlyisge.

Ksznm a csapatnak, az egsz klubnak s a szurkolknak, hogy hozzsegtettek a glkirlyi cmhez. Nagyon rlk ennek a trfenak, fantasztikus rzs glkirlynak lenni. Az idny msodik felben srlssel kszkdtem, de a msodik dunaszerdahelyi szezonomban is igyekeztem a lehet leginkbb az egyttes hasznra lenni. Most pihenek egy kicsit, majd jn a Magyarorszg elleni vlogatott mrkzs. Az egyttes mindenben segtett, hogy glkirly lehessek, n pedig szerettem volna Dunaszerdahelyre hozni ezt a cmet. Nem tudom, hogy ha egszsges maradok vgig, mennyi glt lttem volna, de a kvetkez idnyben a hsz vagy tbb tallat a cl. A mrkzs eltt kizrlag magamra sszpontostottam, nem figyeltem, hogy llnak a konkurensek. t ve a montenegri bajnoksg utols forduljban szott el a glkirlyi cmem, most nem akartam engedni ezt megtrtnni mondta a DAC-Besztercebnya (1:0) mrkzs utn Nikola Krstovi, a Fortuna Liga 2022/23-as idnynek legeredmnyesebb futballistja. A 23 ves tmad karrierje msodik glkirlyi cmt szerezte a 2018/19-es vadban a Zeta Golubovac jtkosaknt 17 tallattal a montenegri lvonalban vgzett az len.

Ksznjk a szurkolknak, hogy mindig tmogatnak minket, szombaton is csodlatos volt a hangulat, sajnos az utols hrom fordulban vesztettk el a bajnoki cmet, de ilyen az let. A kvetkez idnyben mindent megtesznk annak rdekben, hogy Dunaszerdahely aranyrmet nnepelhessen tekintett a kvetkez idnyre a vlogatott csatr, a kzelebbi jvrl pedig hozztette: Tavasszal nem voltam knny helyzetben, hetekig Belgrdba jrtam gygykezelsekre a srlsem miatt, most azonban egszsgesnek rzem magam, de nagyon fradtnak is. Jl esik a pihen, de ez alatt is dolgozni fogok magamon, hiszen clunk az Eurpa Konferencia Liga csoportkre s a bajnoki serleg elhdtsa. gy gondolom, hogy Adrian Gua volt a lehet legjobb vlaszts a DAC kispadjra, nagyon szeretek vele s a stbjval egyttdolgozni. Vele minden lmunk valra vlhat.

Miroslav Kerrel karltve Nikola Krstovi is bekerlt a Fortuna Liga 2022/23-as szezonjnak Legjobb Tizenegybe. A glkirlynak jr cm mellett a tegnapi djtadn a Fortuna Liga szemlyisgnek jr djat is neki tltk. Errl szurkoli szavazs dnttt, amelyen Krsto jelents flnnyel nyert. Szvbl ksznm a drukkereknek a sok szavazatot, a szakrtknek pedig, hogy bevlasztottak a szezon lomcsapatba. gy gondolom azonban, hogy tbb DAC-jtkosnak is ott lett volna a helye…