Szurkolk

Pohronie-DAC: jegyinf

Pohronie-DAC: jegyinf

Szurkolk
| ke 24.8.2021, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Csapatunk pnteken Garamszentkereszten vendgszerepel s hossz id utn a DAC drukkerei is jelen lehetnek az idegenbeli tallkozn.

article_bannerarticle_banner

A 2021/22-es szezon els vlogatott sznete eltt mr csak egy fordult rendeznek a honi lvonalban, ennek keretn bell csapatunk pnteken Garamszentkereszten lp plyra. A Fortuna Liga 6. forduljban rendezett Pohronie-DAC mrkzs augusztus 27-n, pnteken 20:00 rakor kezddik s hossz hnapok utn vgre szurkolink is elutazhatnak egy idegenbeli bajnokira.

A jelenleg rvnyes elrsok rtelmben s a hazai klub dntse alapjn a tallkozt n. Alaprendszerben rendezik, ami azt jelenti, hogy a rsztvevknek nem szksges sem oltsi igazolst, sem negatv teszteredmnyt felmutatni. sszesen 1000 szurkol lehet jelen, ebbl a vendgszektorba 50 szurkolt engedhet be a hazai klub.

A belpjegyek rustsa ma 16:00-kor kezddik, s a DAC store-ban fog zajlani, pntek 16:00 rig, illetve a kszlet erejig. Amennyiben marad belpjegy, a mrkzs eltt a vendgszektor bejratnl is lehetsg nylik a vsrlsra.

A DAC STORE NYITVA TARTSA A 34. HTBEN:
Htf-pntek: 10:00-18:00
Szombat: 09:00-12:00

A belpjegy ra egysgesen 4,- eur.

A stadion belptet kapui egy rval a tallkoz kezdete eltt, 19:00 rakor nyitnak. A DAC szurkoli szmra a stadion mellett lesz kijellt parkol. Javasoljuk szurkolinknak, hogy a jegyek korltolt szma miatt hasznljk ki az elvsrls lehetsgt.

Szurkoljunk idegenben is csapatunknak, mintha idehaza jtszannk, hiszen: Mi mindenhol otthon vagyunk! Hajr DAC!

Az FC DAC 1904 Dunaszerdahely idegenbeli mrkzseire belpvel rendelkez DAC-szurkolkra vonatkoz adatkezelsi felttelek.