Szurkolk

Regisztrci a DAC-Trencsn ligamrkzsre

Regisztrci a DAC-Trencsn ligamrkzsre

A-CSAPAT
|
Szurkolk
| ke 22.9.2020, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Pntek 12 rig jelentkezhetnek a standard szezonbrlet tulajdonosai a vasrnapi DAC-Trencsn bajnoki mrkzsre, akik kztt 500 standard (nem VIP) belpt osztunk ki.

2020. szeptember 1-tl lpett rvnybe a sport, kulturlis, kzssgi vagy egyb tmegrendezvnyek 1000 f feletti szervezst tilt rendelet. Ez a megszorts azt jelenti szmunkra, hogy a htvgi DAC-Trencsn Fortuna ligs mrkzsen maximlisan 1000 nz lehet jelen.

Klubunk vezetsgnek dntse alapjn az 1000 belpjegy sztosztst a szurkolknak az albbiakban hatrozza meg:
- 500 belpt ajnl fel a standard (nem VIP) szezonbrlettel rendelkezk szmra
- a fennmarad helyek a Skybox s a VIP brletek tulajdonosai kztt kerlnek sztosztsra

Legnagyobb sajnlatunkra nem engedhetjk be az sszes drukkert, azonban fontosnak tartjuk, hogy egy kis szerencsvel minden brletesnknek meg legyen az eslye bejutni.

Az emltett 500 standard (nem VIP) belp elosztsra ltrehoztunk a https://gol.dac1904.sk/ online regisztrcis felletet, ahol minden 2020/2021-es szezonban rvnyes, standard tpus brlettulajdonosunk regisztrlni tud, aki rszt szeretne venni a mrkzsen.

Regisztrlni 2020. szeptember 22., kedd 17:00 rtl 2020. szeptember 25., pntek 12:00 rig lehetsges.

2020. szeptember 25-n, pnteken dlutn 250 szerencsst sorsolunk ki, akik szmra pros, azaz 2 fre szl belpt biztostunk a vasrnapi DAC-Trencsn sszecsapsra. gy a nyertesek egy kzeli szemly trsasgban ltogathatnak ki a mrkzsre.

A sorsolsban val rszvtel felttele, hogy megtrtnjen a regisztrci az online felleten, valamint a regisztrl szemly rendelkezzen rvnyes brlettel.

A jelentkezsi rlapot krjk pontosan s hinytalanul kitlteni, gyelni a kt rsztvev szemly pontos nevnek megadsra, hiszen ezen nevek kerlnek fel a vendglistra, amely feljogostja ket a MOL Arnba trtn belpsre. Az elrsok rtelmben csak a vendglistn szerepl szurkolk lphetnek be a stadionba.

A nyerteseket az rlapon megadott e-mail cmen rtestjk pnteken. A sorsolson, illetve mrkzsen val rszvtel nem befolysolja az esetleges jvbeli krtalants mrtkt.

Amg a nzszmra vonatkoz jelenlegi megszortsok tovbbra is rvnyben maradnak, a kvetkez hazai tallkozkon is hasonl elvet alkalmazunk, egy alkalmas belpk rustsra nem kerl sor.

A Skybox s VIP brletek tulajdonosait az ltaluk megadott elrhetsgen keresztl rtestjk a belps lehetsgeirl.