Hr

Samuel Petr 2026-ig marad a DAC-ban

Samuel Petr 2026-ig marad a DAC-ban

A-CSAPAT
|
Hr
| cs 30.3.2023, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern
article_bannerarticle_banner

Klubunk vezetsge rvnyestette az opcijt s 2026 nyarig szerzdst hosszabbtott a 23 ves kapussal.

A Zsolntl klcsnvett huszonhrom esztends hlr, Samuel Petr a klcsnjtka letelte utn is a DAC jtkosa marad. Klubunk vezetsge ugyanis rvnyestette az opcis jogt, kivsrolta a kapust a szerzdsbl s egy j, 2026. jnius 30-ig szl kontraktust kttt vele.

A Rajec vrosbl szrmaz zsolnai nevels labdarg a jelenlegi idny elejn egyves klcsnjtkra rkezett hozznk. A DAC szneiben eddig 18 alkalommal lpett plyra a Fortuna Ligban.

Ez az els tigazolsom a nevelklubombl, rlk annak, ami rm vr. Hromnegyed v alatt mr megtapasztaltam bizonyos dolgokat Dunaszerdahelyen, az egsz krnyk, a futball szeretete rdekes szmomra s boldog vagyok, hogy tovbb folytathatom az ismerkedst. Mr nyron, az rkezsemet kveten is arrl beszltem, hogy ez a klub sikereket rdemel s mindent megteszek annak rdekben, hogy az elkvetkez idszakban a lehet legjobb eredmnyeket rjk el. Remlhetleg tovbbra is tetszets jtkot nyjtunk majd, hogy egyre tbb szurkol jrjon a mrkzseinkre. Szemlyes cljaim kz tartozik a fejlds, szeretnk minden nappal jobb lenni. Termsztesen n akarok lenni a kezdkapus s minden versenysorozatban vdeni jelentette ki az j szerzdsnek alrst kveten Samuel Petr.

A klcsnjtka ideje alatt Samo megmutatta a tudst s az ambcijt, gy ezek alapjn gy dntttnk, rvnyestjk a Zsolnval a nyron megkttt opcinkat. Mindannyian vrakozssal tekintnk az elkvetkez szezonokra s rlnk a kzs egyttmkdsnek tette hozz Jan Van Daele sportigazgat.