Interj

Schfer Andrs: Jt tesz a lelkeknek egy hromglos idegenbeli siker

Schfer Andrs: Jt tesz a lelkeknek egy hromglos idegenbeli siker

Interj
| va 29.8.2021, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Flelmetesen j rzs lesz ismt a telthzas Pusks Arnban plyra lpni. Egy ilyen meccs kivl visszajelzs arra egy futballistnak, hogy valamit jl csinl. Schfer Andrs ma este csatlakozik a magyar vlogatott kerethez.

article_bannerarticle_banner

A pnteki meccsen a gyzelem megszerzse volt a lnyeg. Mr rgebben is elmondtam: mindegy, hogy 1:0-ra, esetleg 5:4-re vagy 6:0-ra nyernk, a f a hrom pont. Nyilvn a lelkeknek is jt tesz egy hromglos idegenbeli siker. A Pohronie otthonban nehz nyerni, ezt mr tbbszr is bebizonytottk. J meccset jtszottunk, s remlhetleg ezen az ton megynk tovbb, hiszen remek dolog lenne ismt hozzszokni a siker zhez. Plyafutsom sorn mg nem szereztem a pntekihez hasonl tallatot, de kellett volna rgnom mg kettt, gy nem lehetek elgedett. Vlemnyem szerint a Sharaninak adott glpassz tbbet rt a glomnl nyilatkozta a Pohronie-DAC (0:3) bajnoki mrkzs utn Schfer Andrs, a DAC 9-szeres vlogatott kzpplysa.

Andris kt nap szabad utn ma este kezdi meg a vlogatott sszetartst. Marco Rossi vdencei hrom vb-selejtez-mrkzst abszolvlnak szeptemberben: Magyarorszg cstrtkn (2021.09.02., 20:45) Anglit fogadja a Pusks Arnban, majd vasrnap (2021.09.05., 18:00) Albniban lp plyra s a sort hazai plyn Andorra ellen zrja (2021.09.08., szerda, 20:45). Vasrnap este kilenckor tallkozik a vlogatott, htfn pedig elkezdjk a kzs edzseket. Nagyon vrom mr, rendkvl bizakod vagyok. Remek mrkzsek vrnak rnk. Ami a vlogatottbeli meccseken megszerzett pontokat illeti, rgta mondom, hogy a fldn kell maradni, semmi rtelme szmolgatni, a dolgok igazbl gyis az adott pillanatban fognak eldlni. A legjobb tudsunk szerint kszlnk az angolok elleni sszecsapsra, akrcsak Albnia s Andorra ellen, mert azokon a meccseken ugyangy hrom pontot lehet szerezni. Flelmetesen j rzs lesz ismt a telthzas Pusks Arnban plyra lpni, egy jtkos az ilyen pillanatokrt kezd el futballozni. Egy ilyen meccs kivl visszajelzs arra egy futballistnak, hogy valamit jl csinl. Remlhetleg minl tbb ilyen sszecsapst abszolvlok mg a plyafutsom sorn. Minden labdargnak azt kvnom, hogy legyen rsze ilyen lmnyben.