Interj

Schfer Andrs: Nehezen hiszem el, hogy kikaptunk

Schfer Andrs: Nehezen hiszem el, hogy kikaptunk

Interj
| p 30.7.2021, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Nagyon j csapat a Partizan, de a visszavgn nem ltszott, hogy akkora klnbsg lenne a kt grda kztt. Schfer Andrs a tegnapi kupameccse egyik legjobb s egyben legpechesebb jtkosa is volt.

Nagyon nehezen hiszem el, hogy kikaptunk. Nem is igazn a kiess tnyt nehz feldolgozni, hanem azt, hogy a tegnapi meccset nem nyertk meg. Szerintem kivlan jtszottunk, rszolgltunk volna a gyzelemre s a tovbbjutsra is, de sajnos megmutatkozott, hogy mirt j csapat a Partizan. Volt hrom helyzetk, amibl kt glt szereztek. Neknk volt hat lehetsgnk s egy bntetnk is, de nem voltunk kpesek betallni. Termszetesen nem hibztatom Baliot a kihagyott tizenegyes miatt, mert nlkle eddig el sem jutottunk volna, s tegnap is kivlan futballozott. gy gondolom, egy ilyen mrkzsen illett volna hat helyzetbl legalbb kt gl lni. De nem tudunk mit csinlni, a lefjs utn mg lehetett ezen szomorkodni, mtl azonban mr a bajnoksgra kell sszpontostani, hiszen bven van javtanivalnk ott is nyilatkozta a DAC-Partizan (0:2) mrkzs egyik legjobb, de egyben legpechesebb jtkosa is, Schfer Andrs.

Nekem is megvoltak a lehetsgeim, mg most sem tudom, honnan jtt ki a kapufrl a szglet utni fejesem. Rviddel eltte pedig vgre gy talltam el a labdt, hogy a kapusnak eslye sem lett volna hrtani, erre beler az egyik bevetd vd. Hihetetlen csvlta a fejt a magyar vlogatott kzpplys, majd hozzfzte: A Partizan futballisti csaltk a tegnapi meccset. Nyilvn j csapatrl s jtkosokrl van sz, de gy gondolom, hogy a visszavgn nem ltszott, hogy akkora klnbsg lenne a kt grda kztt. St, kpesek voltunk fljk kerekedni, az egsz tallkozn mi irnytottunk. Sajnos a sajt hibink utn kaptunk kt glt, erre pedig nehz brmit is mondani. Szerintem csak dicsrni lehet a csapatot, amely ezttal a szebbik arct mutatta. A meccs utn beszltem Holender Filippel, aki szintn elmondta, hogy nem ezt rdemeltk volna. Sok sikert kvntunk egymsnak. Ha mr k bcsztattak minket, akkor remlhetleg minl tovbb jutnak el.

A csapatnak nem marad sok ideje a tegnapi veresgen szomorkodni, hiszen kt nap mlva mr jra plyra kell lpni. Vasrnap 18:00 rtl az jonc Liptszentmikls grdjt fogadjuk a MOL Arnban. Muszj lesz gyzni, hiszen nem kezdhetjk a bajnoksgot kt, kisebb csapat elleni pontvesztssel. Ha a sajt jtkunkat fogjuk mutatni, akkor glokkal kellene nyernnk a htvgn, hiszen az els meccsen elszenvedett 4:1-es veresg utn a glarnyunkon is javtanunk kell. A legfontosabb azonban nyilvn a hrom pont begyjtse. Ha akr csak 1:0-ra nyernk, de ilyen jl fogunk jtszani, akkor n elgedett leszek.

Schfer Andris is nagyon rlt, hogy vgre nagyobb szm kznsg jhetett a DAC stadionjba. Nagyon j volt szurkolk eltt futballozni, feljavult a jtkunk. Szerintem hatalmas hangzavar lett volna, ha sikerl vezetst szerezni vagy kiegyenlteni, s az risi lketet adhatott volna a msodik gl megszerzshez is. Ezzel tvehettk volna az irnytst, s kiegyenltettk volna a prharc llst. Azonban sajnos ez elmaradt, de remljk, hogy a szurkolk tovbbra is mellettnk llnak s a soron kvetkez sszecsapsainkra is kiltogatnak, hiszen nagyon nagy szksgnk van rjuk.