Interj

Schfer Andrs: gy jtszottunk, ahogyan odahaza kell

Schfer Andrs: gy jtszottunk, ahogyan odahaza kell

Interj
| ke 14.9.2021, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

A mrkzs eltt megbeszltk, hogy csak a hrom pont elfogadhat, s gy is lltunk a rangadhoz. Schfer Andrs hrom gllal s kt glpasszal jelenleg csapatunk legproduktvabb jtkosa.

article_bannerarticle_banner

gy rzem, vgre gy jtszott a csapat, ahogyan odahaza kell. Az egsz mrkzsen dominltunk. Remekl futballoztunk, br az els flidben nem sikerlt szzszzalkos ziccert kialaktanunk, taln Andzouana eresztett csak meg egy veszlyes lvst Davis passzt kveten. Az els negyvent percben nem igazn voltunk elg lesek, de a msodik jtkrszre ebben a tekintetben is feljavultunk. Nagyon sok szurkol kijhetett vgre, ami risi segtsg volt szmunkra. Nagyon j, hogy mgttnk volt az egsz tbor nyilatkozta a vasrnapi DAC-Slovan (1:1) rangadrl Schfer Andrs. Magyar kzpplysunk szerezte csapatunk vezet tallatt, amely szmra a harmadik volt az idnyben. Hrom gllal s kt glpasszal jelenleg a srga-kkek legproduktvabb jtkosa. Amikor tvettem a hnap legszebb gljrt jr djat a meccs eltt, azt mondta az elnk r, hogy a Slovannak is ljek egy ilyet, s akkor j lesz minden. n is nevettem rajta, nem gondoltam volna, hogy rgok egy hasonlt. Szerencsre jl eltalltam a labdt, gy sikerlt megszereznnk a vezetst. Utna szinte rgtn ki is egyenltett az ellenfl, de nagyon rlk annak, hogy nem estnk vissza, tovbbra is ugyangy tmadtunk, dominltunk. Le a kalappal a csapat eltt, nagyon sajnlom, hogy nem sikerlt megszereznnk a hrom pontot. Szerintem nagyon rszolgltunk volna. Nagyon j rzs volt betallni, s azt kveten volt mg egy lvsem, ami azonban sajnos nem ment be. Legfkppen azonban amiatt vagyok csaldott, hogy a meccs vgn tizenegyes helyett az ellenfl jhetett bedobssal.

A szezon egyik legjobban vrt mrkzse nagyszer hangulatban zajlott, s kivl focit hozott. A mrkzs eltt megbeszltk, hogy csak a hrom pont elfogadhat, s gy is lltunk a rangadhoz. Szerintem ezt a nzk is lthattk rajtunk, abszolt uraltuk az egsz mrkzst. Nagyon szpen ksznjk a szurkolknak, hogy ilyen gyengbb kezds utn is mgttnk llnak. Mindenki elhiheti, hogy szeretnnk a lehet legjobb teljestmnyt nyjtani, s sajt magunkkal szemben mi vagyunk a legelgedetlenebbek. Szerintem a vasrnapi meccs egy j eljel volt, s ha az egsz szezon sorn gy fogunk futballozni, akkor nem lesz semmi gond.