Hr

Schfer Andrs az Union Berlinhez tvozik

Schfer Andrs az Union Berlinhez tvozik

Hr
| p 21.1.2022, Krisztin Nagy

A magyar vlogatott futballista a Bundesliga tdik helyezettjhez igazol.

article_bannerarticle_banner

Schfer Andrs kt v utn elhagyja a DAC-ot, s az Union Berlinhez szerzdik. Klubunk megegyezett a nmet Bundesliga tabelljnak az tdik helyn ll grdval a 15-szrs magyar vlogatott jtkos leigazolst illeten.

Schfer 2020 janurjban rkezett a Csallkzbe, s 61 ttmrkzsen viselte a srga-kk mezt. Ezeken 4 gl s 7 glpassz fzdik a nevhez. A DAC jtkosaknt kerlt be elszr a nemzeti tizenegybe. Tavaly nyron az Eurpa-bajnoksgon kpviselte klubunkat, ahol a remek teljestmnyvel hvta fel magra a figyelmet, s a Nmetorszg elleni sszecsapson glt is szerzett. Az v vgn megnyerte hazjban az v Jtkosa djt, s v lett a magyar Aranylabda is. A DAC szurkoli is Schfert vlasztottk az sz legjobbjnak.

Az orvosi tesztek sikeres abszolvlsa utn Andrs alrta szerzdst az Union Berlin egyttesvel.

Egy csodlatos idszak ll Andrs mgtt, amely alatt az egsz eurpai futballkedvel kzssg megismerhette a nevt. A klub nevben mondhatom, hogy nagyon bszkk vagyunk, amirt egy jabb olyan jtkos fejldshez jrulhattunk hozz, aki bekerlt a vilg legsznvonalasabb bajnoksgainak egyikbe. Meggyzdsnk, hogy a nmet Bundesligban is megllja a helyt. Ahogy azt az esete is altmasztja, a fiatal tehetsgek bzhatnak a sportprojektnkben, s a megfelel idben feljebb lphetnek, amennyiben az ajnlat tkrzi a jtkos rtkt. A futballistknak fontos tisztban lennik azzal, hogy mi nem llunk az lmuk beteljestsnek az tjba. Andrsnak ksznnk mindent, amit a klubunkrt tett, az j llomshelyn pedig sok sikert kvnunk jelentette ki a DAC sportigazgatja, Jan Van Daele.

Ksznjk Andrsnak a sok emlkezetes pillanatot, amelyekkel az egsz srga-kk csaldnak rmet okozott, s a plyafutsa tovbbi rszre sok sikert kvnunk!