Hír

Slovan-DAC: meccs- és jegyinfó

További információ a vasárnapi Slovan-DAC bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban:

Amint arról korábban beszámoltunk, szombat estig a dunaszerdahelyi Turul bárban folyik a belépőjegyek elővétele a vasárnap esti (19.00) Slovan-DAC rangadóra. Csütörtökön és pénteken 9-órától 17-ig a stadion éttermében is zajlik a belépőjegyek értékesítése, valamint a mérkőzés előtt a helyszínen is megvásárolhatóak lesznek. A belépőjegy ára 5,- euró.

Ma eldőlt, hogy szurkolóink utazása a RegioJet révén történik. A vasúttársaság külön szerelvényt csatol a 16:50-es Dunaszerdahely-Pozsony járathoz. „A szurkolók ezzel a 160 személyes szerelvénnyel utazhatnak, amelyet 16:15-kor állítanak be a dunaszerdahelyi vasútállomásra. Minden szurkolónak retúrjegyet kell váltania,“ nyilatkozta honlapunknak Herdics Zoltán, a DAC biztonsági menedzsere. „Egyúttal kérjük a szurkolókat, aki teheti, autóval utazzon a mérkőzésre. A kijelölt, végig rendőri felügyelet alatt lévő parkoló a Trnavská utca felől, a stadion és a Kaufland közti területen lesz.“

A szervező hazai klub szigorú biztonsági ellenőrzéseket helyezett kilátásba, ezért érdemes időben érkezni a helyszínre. A látogatóknak az 1/2014-es, nyilvános testnevelési, sport- és turisztikai rendezvények szervezéséről szóló törvény értelmében kell eljárniuk, ezért kérjük a szurkolókat, ne vigyenek magukkal zászlórudakat, nemzeti színű tárgyakat, illetve a törvényben megfogalmazott egyéb tiltott tárgyakat.

A Ligás Klubok Uniója (ÚLK) a 2015-ös tavaszi idényben egy új projektet indított, melynek célja bebiztosítani a mérkőzések békés lebonyolítását, és növelni a vendégszurkolók biztonságát és komfortját. Ennek érdekében a vendégklub saját rendezőit küldi ki a mérkőzésre, száz szurkolóra minimum egy fő személyében. A vasárnapi rangadó is része az új a projektnek, ezért a mérkőzés lebonyolítását a DAC által kiküldött rendezők fogják segíteni és felügyelni.

Kapcsolódó hírek

Hír
Hír

SLOVAN - DAC 0:1 (0:1)

vasárnap 15.3.
Hír