Interj

Sznth Reg: Kapufk utn gynyr gl

Sznth Reg: Kapufk utn gynyr gl

Interj
| h 15.8.2022, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

A szabadrgsomnl a rvid fels sarkot cloztam, s oda is ment a labda. Sznth Reg msodik fortunaligs tallatval bejelentkezett a Hnap Glja-djrt.

article_bannerarticle_banner

Nehzkesen kezdtk a mrkzst, sokig nem tudtuk feltrni az ellenfl vdelmt. Lehettek volna helyzeteink, csak az utols passzokat elrontottuk. A flid vgn sikerlt betallnom, ezzel megtrtk a jeget. A msodik jtkrszben mr jl futballoztunk, mi irnytottuk a meccset s tovbbi kt glt szereztnk. Tbbszr lttem mr kapuft az idnyben, gy a hten gyakoroltam a szabadrgsokat. rlk, hogy sikerlt az egyiket glra vltanom. 1:0-s vezetsnl mshogy futballozott a csapat. Elnyben voltunk, magabiztosabban jtszottunk, gy knnyebb dolgunk volt a msodik flidben nyilatkozta a tegnapi DAC-Besztercebnya (3:0) ligameccs utn Sznth Reg, aki az els flid hosszabbtsban egy fantasztikus gllal szerezte meg a vezetst. Tizedik mrkzsn msodik gljt ltte a Fortuna Ligban. A szabadrgsomnl a rvid fels sarkot cloztam, s oda is ment a labda. A glomat az egyik bartomnak ajnlom, aki itt volt a stadionban.

A kzp-szlovkiai joncot hrom nappal az FCSB elleni EKL-mrkzs utn fogadtuk. Huszonegyves magyar szlsnk Bukarestben egy flidt abszolvlt, vasrnap este 51 percet kapott. El kell felejtennk az FCSB elleni prharcot, amely nem a tervek szerint alakult, br gy rzem, mindent megtettnk. Jvre szeretnnk visszatrni az eurpai kupaporondra s ezrt meg kell mindent tennnk a bajnoksgban. Nehz volt az elmlt ht, hiszen gyors egymsutnban kt meccset is abszolvltunk. Mivel a tallkozk utn nem tudok aludni, gondjaim voltak a pihenssel. Viszont tegnap jl nzett ki a csapat, mentlisan s ernltileg is rendben voltunk. Mg az els flidben egy rossz lpst kveten fjdalmat reztem a fesztizmomban, ezrt cserltek le. Remljk, nem komoly a srlsem folytatta a Ferencvrostl klcsnztt labdarg, akit Ammar Ramadan vltott a plyn. A szriai jtkos egy perc mlva megszerezte els dunaszerdahelyi gljt, majd a cserepadhoz rohant, Reghz. Ammart nagyon rgta ismerem, a Fradiban is csapattrsak voltunk, rltnk egyms gljnak.