Interj

Sznth Reg: Megkzdttnk a hrom pontrt

Sznth Reg: Megkzdttnk a hrom pontrt

Interj
| h 10.10.2022, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Ez volt a dunaszerdahelyi klcsnjtkom els ktglos meccse, gy most mr a mesterhrmas a cl. Sznth Reg a Zsolna ellen megszerezte harmadik s negyedik tallatt a Fortuna Ligban, utbbival bejelentkezett a Hnap glja djrt.

article_bannerarticle_banner

Nagyon j mrkzst jtszottunk, amelyen t glt is szereztnk. Az els flidben mg tartotta magt az ellenfl, de a msodikban kivgeztk ket. Nem mondhatnm, hogy plusz motivcit jelentett szmunkra a zsolnaiak vezet tallata. Ugyangy dolgoztunk tovbb, tudtuk, hogy meglesznek a lehetsgeink. Megkzdttnk a hrom pontrt. Az els s a msodik jtkrszben is volt egy nagy helyzetem, amelyek kimaradtak, de szerencsre sikerlt javtanom. Az els glomnl reztem, hogy nem volt les, az n oldalamon belgott a vd, aki csak akkor lpett ki, amikor a labda mr flton jrt felm. reztem, hogy szablyos tallatot lttem. A msodik glom szpre sikeredett, jl talltam el a labdt, de sokat gyakorolom ez effajta befejezseket nyilatkozta a tegnapi DAC-Zsolna (5:2) ligameccs utn Sznth Reg, a DAC 21 ves szlsje. A Ferencvrostl klcsnztt jtkos elbb Dimun remek passzt vgta a hlba, majd egy individulis akci vgn, j 20 mterrl clzott Teplan hljba. Utbbi tallat nagy esllyel plyzik majd az oktberi Hnap glja djra.

Csapatunk hossz, thetes kihagys utn trt vissza a MOL Arnba, s a lehet legjobb mdon avatta fel az j gyepsznyeget. A talaj remek, jr a ksznet a plyakarbantartknak, a nzk is kivlan szurkoltak, mi pedig meghlltuk ezt nekik. A mlt heti Liptszentmikls elleni mrkzs nagyon nygvenyels volt, s a Zsolna ellen is lassabban lendltnk bele, de vgl otthon tartottuk a hrom pontot. Remljk, beindul a DAC-henger, s itt tudjuk folytatni pnteken is. Ez volt a dunaszerdahelyi klcsnjtkom els ktglos meccse, gy most mr a mesterhrmas a cl. A gljaimat desanymnak s a kisgyerekeknek ajnlom tette hozz Reg.