Hír

Szombaton 30 ezer euró lesz a tét!

Szombaton 30 ezer euró lesz a tét!

A-CSAPAT
|
Hír
| csü 25.8.2022, Krisztián Nagy
article_banner
article_banner
article_banner

A hétvégi DAC-Trencsén mérkőzés félidei szünetében mesés nyereményért szállhatnak harcba a szurkolók.

A Fortuna SK fogadóiroda és a Ligás Klubok Uniója a 2022/23-as szezonban is megrendezi a még vonzóbbá tett #30TISICOVKA félidei versenyt, amelyben a honi élvonal egyes klubjainak szurkolói vehetnek részt. A versengés fődíja mesés összeg, 30 000 euró, tehát tízezerrel több, mint az elmúlt években.

A #30TISICOVKA verseny a jelenlegi idényben első alkalommal látogat el a MOL Arénába.

A VERSENY SZABÁLYAI

A megmérettetésben minden 18 év feletti szurkoló részt vehet. Az érdeklődőknek regisztrálniuk kell a stadion egy kijelölt helyén, esetleg online a https://www.fortunaliga.sk/30tisicovka weboldalon.

Az összes regisztrált érdeklődő közül három versenyzőt (2 online + 1 a helyszínen), akik részt vesznek a félidei játékban. A kisorsolt versenyzőket az első félidőben telefonon/üzenetben értesítik, hogy kiválasztásra kerültek. A versenyzőknek az első játékrész vége után rögtön le kell menniük a játéktérre.

Mindegyik kisorsoltnak tíz próbálkozás áll rendelkezésére a büntetőpontról. A kapura egy ponyva lesz kifeszítve, amelyen 2 nyílás található – a versenyzőknek ezekbe kell betalálniuk. Újdonság a „hopp vagy kopp” labda, amely megduplázhatja a nyereményt, de abban az esetben, ha a versenyző nem talál bele a ponyván található nyílásba, mindent elveszít.

Mindegyik versenyző célja egyértelmű: betalálni a ponyva nyílásába. Ha betalál, akkor az egy sikeres próbálkozásnak számít és azonnali nyereményt ér. A versenyzőnek 45 másodperc és 10 labda áll a rendelkezésére. Ha a versenyzőnek sikerül tíz próbálkozásból ötször betalálni a nyílásba, azonnal részesedik a Fortuna által felajánlott 30 000 eurós prémiumból.

1 gól = 20 euró
2 gól = 50 euró
3 gól = 100 euró
4 gól = 200 euró
5 gól = 200 euró + részesedés a 30 000 euróból