Hír

Szombaton a Vasas ellen lépünk pályára

Szombaton irány Angyalföld: a budapesti piros-kékek otthonában játssza le csapatunk az év első edzőmeccsét.

Múlt csütörtökön, január 7-én rajtolt a DAC téli felkészülése, amelyet a pandémiás helyzetre való tekintettel idén hazai környezetben abszolvál a csapat. Az év első mérkőzésére viszont Budapestre, a Vasas FC otthonába utazik el Bernd Storck legénysége.

A DAC ugyanis szombaton, 2021. január 16-án 13:00 órától a hatszoros magyar bajnok ellen lép pályára a piros-kékek műfüves edzőpályáján. A találkozó 2x60 perces lesz.

Vida Máté egykori csapata jelenleg a magyar második vonal negyedik helyezettje, egyetlen ponttal lemaradva a feljutást jelentő második helytől. A Vasassal legutóbb 2019 júliusában találkoztunk, amikor az Illovszky Rudolf Stadion avatóján 2:0-ra nyert a hazai gárda.

Az eredeti tervek szerint január 16-án a DAC a szlovák U21-es válogatott ellen játszott volna felkészülési mérkőzést, ám a Szlovák labdarúgó-szövetség lefújta a csapat edzőtáborát, így a tervezett összecsapás is elmaradt. Klubunk köszönetét fejezi ki a Vasas FC vezetésének, hogy erre a helyzetre rugalmasan reagálva megváltoztatta edzéstervét, és beleegyezett a mérkőzés megrendezésébe.

Kapcsolódó hírek