Hír

Szombaton újra 20 ezer euró lesz a tét!

A szombati DAC-Zsolna bajnoki mérkőzés előtt három szerencsés szurkolónk próbálhatja meg elvinni a mesés nyereményt.

Visszatért a közkedvelt játék, és szombaton újra a MOL Arénába látogat!

Három szerencsés sárga-kék drukker a szombati DAC-Zsolna bajnoki találkozót megelőzően száll versenybe a fantasztikus, 20 000 eurós nyereményért. Ehhez elég, ha beregisztrál a Fortuna SK fogadóiroda és a Ligás Klubok Uniójának versenyébe. Ha a sorsoláskor önre mosolyog a szerencse, két és fél órával a találkozó kezdőrúgása előtt megküzdhet a 20 000 eurós díjból való részesedésért. Ezen kívül azonnali pénznyereményekért is folyik a verseny. Ha ön elmúlt 18 éves, akkor ne habozzon és jelentkezzen a 20 EZRES elnevezésű versenybe!

Figyelem! A regisztráció kizárólag online folyik a www.fortunaliga.sk/20tisicovka weboldalon.

A versenyző bemutathatja a célzási képességeit és megnyerheti a Fortuna által felajánlott 20 000 eurós fődíjat. A kisorsolt szurkolónak 10 lövési kísérlet áll a rendelkezésére a tizenegyespontról, 45 másodperc és a kapun ezúttal csak egyetlen nyílás van. A versenyzőnek a meghatározott időkeretben be kell találnia a kapun található ponyvába. A próbálkozásokat tizenegy méterről végzi el úgy, hogy a labdák előre fel vannak állítva a rúgó számára. Ha a versenyző öt labdát is bejuttat a kapun található nyílásba, részesül a 20 000 euróból. Mindegyik sikeres kísérletért a Fortuna által felajánlott kreditek nyerhetők.

A versenyzők célja egyszerű: a labdával betalálni a ponyvanyílásba. Ha betalál, akkor az egy sikeres próbálkozást jelent és egy azonnali nyereménnyel lesz gazdagabb. A versenyző számára 45 másodperc áll rendelkezésre. Amennyiben a versenyző tíz próbálkozásból összesen ötször betalál a nyílásba, részesedik a Fortuna által felajánlott 20 000 eurós nyereményből.

Az azonnali nyeremények:

1 gól = 20 euró
2 gól = 50 euró
3 gól = 100 euró
4 gól = 200 euró
5 gól = 200 euró + részesedés a 20 000 euróból

Figyelem! A játékban való részvétel nem jelent automatikus belépést a DAC-Zsolna mérkőzésre. A verseny felvételét a szombati összecsapás félidejében a fortunaliga.tv is leadja az élő televízióadás keretén belül.

Kapcsolódó hírek

Mérkőzés
Videó

Videó: A DAC-ért mindent!

csütörtök 6.5.
Szurkolók