Hír

Több mint nyolcszáz diákot hívtunk el a rangadóra

Több mint nyolcszáz diákot hívtunk el a rangadóra

A-CSAPAT
|
Hír
| ke 26.4.2022, DAC 1904
article_banner
article_banner
article_banner

Vasárnap 831 diák ingyenesen tekinthette meg a DAC-Slovan (2:0) rangadót a MOL Arenában.

Klubunk az összes dunaszerdahelyi általános- és középiskola diákjait és kísérő tanárait meghívta a mérkőzésre, közülük háromszázheten el is jöttek buzdítani a csapatot. A helyi gyermekek számára nagy élmény volt, hogy személyesen ott lehettek ezen a találkozón.

A meccs napján került továbbá megrendezésre akadémiánkon a MOL Football Academy Future Tournaments 2022-es évadja, melyen a DAC U8, U9, U10 és U11-es csapatai egy torna keretein belül vendégül látták a vajdasági TSC Topolya, az erdélyi Partium Szatmárnémeti Futball Akadémia, valamint az anyaországi Monori SE, Mészöly Focisuli, Debreceni Olasz Focisuli, a Főnix Goldball FC Székesfehérvár, valamint a Barca Academy tehetségeit. A tornát követően a kétszázhúsz ifjú focista meghívást kapott a vasárnap esti mérkőzésre, és nem csupán a MOL Aréna lelátóján foglaltak helyet, hanem a mérkőzést megelőzően a pálya mellett fel is vonultak.

A DAC mindezek mellett további 304 gyermeket ingyenesen meghívott a régió ifjúsági labdarúgó-klubjaitól, hogy a csallóközi focitehetségek is megtekinthessék a találkozót.

Nem ez volt az első alkalom, és bizonyára nem is az utolsó, amikor klubunk fiatalokat hívott meg a MOL Arénába. Külön öröm, hogy a gyermekek a győztes találkozót követően a DAC focistáit közelről is láthatták, hiszen a játékosok odamentek hozzájuk a lelátóhoz.