Hr

Tbb mint nyolcszz dikot hvtunk el a rangadra

Tbb mint nyolcszz dikot hvtunk el a rangadra

A-CSAPAT
|
Hr
| ke 26.4.2022, DAC 1904

Vasrnap 831 dik ingyenesen tekinthette meg a DAC-Slovan (2:0) rangadt a MOL Arenban.

Klubunk az sszes dunaszerdahelyi ltalnos- s kzpiskola dikjait s ksr tanrait meghvta a mrkzsre, kzlk hromszzheten el is jttek buzdtani a csapatot. A helyi gyermekek szmra nagy lmny volt, hogy szemlyesen ott lehettek ezen a tallkozn.

A meccs napjn kerlt tovbb megrendezsre akadminkon a MOL Football Academy Future Tournaments 2022-es vadja, melyen a DAC U8, U9, U10 s U11-es csapatai egy torna keretein bell vendgl lttk a vajdasgi TSC Topolya, az erdlyi Partium Szatmrnmeti Futball Akadmia, valamint az anyaorszgi Monori SE, Mszly Focisuli, Debreceni Olasz Focisuli, a Fnix Goldball FC Szkesfehrvr, valamint a Barca Academy tehetsgeit. A tornt kveten a ktszzhsz ifj focista meghvst kapott a vasrnap esti mrkzsre, s nem csupn a MOL Arna leltjn foglaltak helyet, hanem a mrkzst megelzen a plya mellett fel is vonultak.

A DAC mindezek mellett tovbbi 304 gyermeket ingyenesen meghvott a rgi ifjsgi labdarg-klubjaitl, hogy a csallkzi focitehetsgek is megtekinthessk a tallkozt.

Nem ez volt az els alkalom, s bizonyra nem is az utols, amikor klubunk fiatalokat hvott meg a MOL Arnba. Kln rm, hogy a gyermekek a gyztes tallkozt kveten a DAC focistit kzelrl is lthattk, hiszen a jtkosok odamentek hozzjuk a lelthoz.