Hr

Trkorszgba repl a DAC

Trkorszgba repl a DAC

Hr
| va 23.1.2022, Krisztin Nagy

Februr 2-ig (szerda) az Antalyhoz kzel elhelyezked Belekben folytatja a felkszlst egyttesnk.

article_bannerarticle_banner

A srga-kkek janur 6-n, cstrtkn kezdtk meg a tli felkszlst, amelynek az els 17 napjt hazai krnyezetben abszolvltk. Itthon kt mrkzsen is plyra lpett a csapat: mlt szombaton 5:1-re gyzte le a msodosztly Ligetfalut a MOL Akadmin, szerdn pedig a MOL Arnban a budapesti Ferencvrost mltuk fell (2:0).

A telet mostantl a trk rivira kellemesebb klmjra cserljk, ahol ismert krnyezetben, immr hetedik alkalommal edztborozik a DAC, amely februr 2-ig, szerdig marad Belekben.

A jtkosok s a stbtagok ma nagyon korn keltek, hiszen az akadmin mr 5:00-kor volt a tallkoz. Rviddel fl hat utn a kldttsg elindult a bcsi repltrre, ahonnan egyenes jrattal repl Antalyba. A felszlls tervezett idpontja 9:20 ra, a flhold orszgba val megrkezs ottani id szerint 14:00 ra krl lesz (Szlovkiban kt rval kevesebb van, teht 12:00 rakor).

Joao Janeiro vezetedz a kvetkez 21 jtkost vitte magval az sszpontostsra: Horvth, Vantruba, Veszelinov (kapusok) - Andzouana, Bali, Brunetti, Ciganiks, Dimun, Hahn, Krstovi, Kruliak, Mal, Muhamedbegovic, Nebyla, Njie, Verlinden, Vera, Moumou, Sharani, Bgi, Veselovsk (meznyjtkosok).

A Kalmr, Szendrei (srls), Pinto (betegsg) hrmas mellett Jedlika s Fbry is otthon maradt, akiket a vezetedz nem nevezett az utaz keretbe, akrcsak Beskorovainyit. Az ukrn kzps vd engedlyt kapott, hogy trgyalhasson a klfldi vendgjtkrl. Blackman s Davis tovbbra is a vlogatottbeli ktelezettsgeiknek tesznek eleget k csak a Trkorszgbl val hazatrst kveten csatlakoznak a grdhoz.

Idn a Belekben tallhat Papillon Aycha hotel lesz a DAC tmeneti otthona, amely kzvetlenl a Fldkzi-tenger partjn fekszik. A hoteltl nem messze egy golfplya terl el, s szintn megtallhat itt egy, tbb futballplyval rendelkez edzkzpont, amelyeken csapatunk felkszlhet a szezon tavaszi felre. Itt kellene abszolvlnunk azt a hrom felkszlsi tallkozt is, amelyeken sorrendben a TSC Topolyval, a Kubany Krasznodarral s a ukariki Belgrddal mrkznk meg.