Hr

Trkorszgi napl 5: Az j erstssel a fedlzeten

Trkorszgi napl 5: Az j erstssel a fedlzeten

Hr
| p 28.1.2022, Krisztin Nagy

A kt mrkzs kztti napon egy edzst abszolvltak a jtkosok, s a msodik tli erstst is maguk kztt dvzlhettk.

article_bannerarticle_banner

A trkorszgi sszpontosts els meccse utn (a Topolya elleni 1:1) ma valamivel knnyebb volt a grda programja. Dleltt a Belekbe val megrkezs ta elszr alhattak egy kicsit tovbb a jtkosok. A kzs ebd utn azonban folytatdott a felkszls: elszr elmletileg, majd fizikailag is.

A tegnap a kezdcsapatban helyet kap futballistknak ma valamivel kisebb terhels jutott, mint az egyttes tbbi tagjnak. A srga-kk tmadsor j erstse, a portugl CD Mafrtl rkez Andrezinho els alkalommal futott ki a plyra a trsakkal. A 25 ves szlsvel mr el is ksztettk nknek az els interjt, amelyet hamarosan meghallgathatnak.

A kzs program a vacsora utn is folytatdott, s ezttal a csapatszellem megerstst clz aktivitsok jegyben telt. A jtkosoknak s a stbnak a csoportokba val rendezds utn klnfle versenyhelyzetekkel kellett megbirkzniuk, amelyeket vgl szoros eredmnnyel, de Milan Dimun s trsai teljestettek a legjobban.

Itteni id szerint holnap koraeste 17:30 rakor (odahaza kt rval kevesebb van) kvetkezik a msodik trkorszgi sszecsapsunk. A DAC ellenfele egy jabba hotelszomszd, az orosz msodosztly PFK Kubany Krasznodar lesz.