Hr

j szerzds Kalmr Zsoltnak

j szerzds Kalmr Zsoltnak

Hr
| h 21.11.2022, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Klubunk vezetsge j szerzdst rt al a csapatkapitnnyal.

article_bannerarticle_banner

Klubunk vezetsge s Kalmr Zsolt megllapodott abban, hogy megjtjk csapatkapitnyunk rvnyes szerzdst. A kontraktus tovbbra is 2025 nyarig l, de egyes rendelkezsei mdosulnak.

A klub nevben mondhatom, hogy nagyon boldogok vagyunk, amirt sikerlt szerzdst hosszabbtanunk az egyik legjobb jtkosunkkal. Zsolt 2017-tl van velnk, az elmlt t v alatt alaposan megismertk egymst. A srlsbl kifolylag volt nmi gondunk a szerzdssel. Tavaly februrban sikerlt tallnunk egy olyan mechanizmust, amellyel segthettk a visszatrst s a teljes felplst. Tizenhat-tizenht olyan hnap van mgttnk, amely sorn igyekeztnk a lehet legtbbet segteni Zsoltinak. Nagyon boldogok vagyunk, amirt sikerlt megllapodnunk Zsolttal az elkvetkez kt s fl vrl magyarzta Jan Van Daele, a DAC sportigazgatja.

Nagyon rlnk, hogy krlbell tizenhat-tizenhthnapnyi srls utn tavaly februrban megllapodst ktttnk Zsolti kontraktusnak hossztv meghosszabbtsrl. Ezeket a feltteleket most meg tudtuk ersteni s a klub rvnyestette az opcijt. Ez egy nagyon fontos pillanat, klnsen gy, hogy tegnap gyztes glt szerzett Zsolti. Mindannyian boldogok vagyunk mondta Esterhzy Mtys, Kalmr Zsolt menedzsere, az EM Sports cgvezetje.

Nagyon rlk, hogy meghosszabbodott a szerzdsem. Nagyon szpen ksznm a klubnak, hogy bztak bennem s megadtk a lehetsget, hogy tovbbra is a DAC futballistja lehessek. Egyre jobb formban rzem magam, ezt pedig a klub is ltja. Az emltett bizalmat pedig szeretnm a plyn meghllni fzte hozz Kalmr Zsolt, a DAC trtnelmnek msodik legjobb lvonalbeli gllvje (106 ligameccs, 41 gl). Ami a vlogatottat illeti, csapatkapitnyunk a tegnapi magyar-grg (2:1) mrkzsen szerzett gyztes tallatval 29/3-as mutathoz rt a nemzeti tizenegyben.