Hír

Újratöltve! Nézd vissza az emlékezetes DAC-meccseket!

A bajnokság ugyan szünetel, de így sem maradunk foci nélkül. Nézzünk vissza minden este közösen egy-egy emlékezetes DAC-meccset – már holnaptól!

Tizenkét nap telt el csapatunk utolsó mérkőzésétől, és valljuk be, lassan jelentkeznek az elvonási tünetek. Azért, hogy a bajnokság kényszerpihenője alatt se maradjunk foci nélkül, leporoltuk a klub archívumát és előszedtünk néhányat a DAC emlékezetes mérkőzéseiből.

A több, mára legendássá vált találkozó mellett visszanézzük a közelmúlt néhány nagy győzelmét is.

Minden este egy meccs. A vetítés a DAC hivatalos YouTube csatornáján fog zajlani, premierként minden este 18:00 órakor. Természetesen minden felvétel ugyanott később is visszanézhető lesz. Kezdés holnap, március 20-án, pénteken. Az egyes találkozók közvetítési linkjét mindig a premier napján hozzuk nyilvánosságra.

Mivel is indíthatnánk a sorozatot, mint az aktuális idény legszebb, legőrültebb és legfantasztikusabb meccsével, az 5:2-re megnyert DAC-Slovan rangadóval?! Az első három nap műsorát alul találják, később pedig következnek az 1987-es kupadöntők, a Bayern, a Tbiliszi vagy a Cracovia elleni európai kupameccsek, és sok-sok felejthetetlen bajnoki az elmúlt három évtizedből.

A lista alkotásához a szurkolók is hozzájárulhatnak: tippjeiket a klub hivatalos Facebook oldalán, ennek a cikknek a megosztása alatt, kommentben várjuk.

2020.03.20., péntek: DAC-Slovan 5:2 (Fortuna Liga, 2019/20)
2020.03.21., szombat: DAC-Östers Växjö 6:0 (UEFA-kupa, 1988/89)
2020.03.22., vasárnap: DAC-Podbrezová 5:1 (Fortuna Liga, 2015/16)

Kapcsolódó hírek

Hír