Hr

Vlts brletet a 2022/23-as szezonra, s nyerj

Vlts brletet a 2022/23-as szezonra, s nyerj

A-CSAPAT
|
Hr
| h 13.6.2022, DAC 1904
article_bannerarticle_banner

Ismers az rzs, amikor egyszerre robban ki tzezer torokbl a gyztes rme. Minden DAC gl utn egy hangorkn spr vgig a vroson, amit a nyugati lakteleptl a keletiig hallani. Semmihez sem foghat hangulat, a kzs nnepls rme kert hatalmba. Megmmorosodik a vros, a szvnk egytt dobban, s azt rezzk, hogy egyek vagyunk. ljk t egytt ezt a mmort, vlts brletet a 2022/23-as szezonra!

SZEZONBRLETET VSROLOK

Egy csapat, egy klub, egy tbor. Egyik sem ltezhet a msik nlkl, mindenkinek megvan a szerepe a kzssgen bell. A brletesek azok, akik vllaljk, hogy egsz vben buzdtani fogjk a csapatot. Az elhivatottsg s a hsg jele ez, amit meg kell becslni. A brleteseknek ezrt rengeteg elnyt knlunk. Olvasd el mirt rdemes brletet vltanod a kvetkez szezonra is.
Hosszabbtsd meg brleted online:


A teljes ru brletek djai idn sem emelkednek. Bzunk benne, hogy sokan dntenek a legkifizetdbb meccsltogatsi forma mellett. Felntt, gyerek, szenior? VIP silver? Dntsd el, melyik a legtesthezllbb szmodra! St, brlethosszabbts esetn a sajt szkedet is kivlaszthatod.
Gyere el 16 hazai bajnoki mrkzsre akr 12 meccs rrt!


A brletet rtkestse 2022. jnius 13-tl jlius 10-ig tart.

SZEZONBRLETET VSROLOK

Regisztrlj s nyerj

A DAC Szurkoli Klubjba trtn regisztrci felgyorstja a brletvsrls menett, a regisztrcit kveten pedig a brletes szurkol bekerl egy nyeremnyjtkba, melynek sorn a klub a kvetkez djakat sorsolja ki:
1. a 2022. jnius 26-ig j brletet vltk, ill. a rgi brletket meghosszabbtk krben 150 rtk Cashless krtya egyenleg,
2. majd a jlius 3-ig kivltk kztt 100 euro rtk Cashless krtya egyenleg
3. a jlius 10-ig vsrlk kztt pedig 50 eurt rtk Cashless krtya egyenleg

A szerencss nyertesnek a klub a brletn lv Cashless-egyenlegt feltlti a nyeremny sszegvel.

A MOL Arna jegypnztraiban s a DAC Store-ban a nyitvatartsi id alatt, illetve online.

Igen.

Az online rtkests els fzisa alatt, az n. elvsrls idszakban gy vsrolhatod meg az j szezonra rvnyes brletedet, ha az online vsrlsi felleten megadod a tavalyi brleted azonost szmt. Ez garantlja szmodra, hogy a rendszer automatikusan arra a helyre foglalja a helyed, ahol az elz szezonban is ltl.

Igen.

Brletvsrlskor tovbbra is hasznlhat a 2021/22-es brlet, a tavalyi szezonban elfoglalt helyedet viszont mr nem tudjuk garantlni.

A sportrendezvnyekrl szl trvny (Zkon . 1/2014 Z. z. o organizovan verejnch portovch podujat) 2022 jniusban hatlyba lpett rendelkezsnek rtelmben a riziks minsts mrkzsekre a belpjegyeket nvre szlan kell killtani (emellett a szurkol kteles megadni a lakcmt s szletsi dtumt). Ennek rtelmben a szezonbrletek a 2022/23-as szezontl NEM TRUHZHATK.

10 eurs dj ellenben killtjuk szmodra az j brletet.

Nem, mert a brletvsrlskor mr megadod az adataidat, s ez az egyszeri alkalom elegend.

Igen. Ebben az esetben szksges az j ignyl adatainak megadsa, s amennyiben az eddigivel nem megegyez tpus brlet kivltsrl van sz, a brlet tpusnak megvltoztatsa is.

A regisztrcis rlapok a jegypnztrakban is elrhetk, m a szemlyesen trtn vsrls felgyorstsnak rdekben arra krnk, hogy tltsd le a weboldalunkrl, nyomtasd ki, majd vsrlskor kitltve s alrva add le az rlapot.

Erre csak a MOL Arna jegypnztraiban s a DAC Store-ben van lehetsg. Az online mdon trtn tpusvltoztats nem lehetsges.

Erre csak a MOL Arna jegypnztraiban s a DAC Store-ben van lehetsg. Az online mdon trtn helyvltoztats nem lehetsges. Kizrlag addig mg nem elfoglalt, szabad helyre trtnhet a brletvlts.

A kedvezmnyes ron megvsrolhat brlet ignylsnl szksges a kedvezmny jogosultsgt igazol okmny bemutatsa. Az albbi okmnyokat fogadjuk el: szemlyi igazolvny, tlevl, egszsggyi krtya, szletsi bizonytvny, jogostvny, slyos egszsgkrosodst igazol okmny (ZP-krtya).

Javasoljuk, hogy a cashless feltltst az els hazai mrkzs eltti jegyrtkests sorn ejtsd meg.

Krnk, rj egy e-mailt a vip@dac1904.sk e-mail cmre.

Azok a brletesek, akiknek a 2021/22-es szezonra szl brletk a D szektorba szlt, meghosszabbthatjk az e helyre szl brletket. A klub azonban fenntartja azt a jogot, hogy nem minden mrkzsre nyitja meg a D szektor kapuit. Ilyen esetben a korbbi vekhez hasonlan a D szektorba szl brlet tulajdonosa n. nulls jegyet kap az ellenkez oldali B szektorba. A D szektorba szl tavalyi brletek megvltoztatsra a MOL Arna jegypnztraiban s a DAC Store-ban van lehetsg, online erre nincs md. A fent lertak azokra is vonatkoznak, akik els zben szeretnnek brletet vltani a D szektorba.